Cati romani au fost in Maldive in 2021

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 13:17
Autor: David Anghel
Cati romani au fost in Maldive in 2021
Insulele Maldive, un paradis exotic FOTO facebook

Romania reprezinta a sasea tara care trimite turisti straini Insulelor Maldive.

Conform datelor Ministrului Turismului din Maldive, 7.111 de romani si-au petrecut vacanta la plaja in Maldive in primele doua luni din acest an.

Un rol important l-au avut zborurile charter care au aparut catre aceasta destinatie. Probabil, numarul romanilor afi fost si mai mare daca Insulele Maldive nu ar fi intrat pe lista galbena a autoritatlor de la Bucuresti inca de la inceputul lunii trecute, iar cei ce se intorc din vacanta, trebuie sa stea doua saptamani in carantina.

Romanii se plaseaza pe locul 6 in topul turistilor care viziteaza Maldivele, dupa India (44.039), Rusia (40.698), Ucraina, Kazahstan, si Germania, care a depasit tara noastra in top, cu 7.386 de turisti.

In aceeasi perioada a anului trecut, cei mai multi turisti erau din India, Rusia, Marea Britanie, Italia si Germania.

Citeste si:

 Articol citit de 3378 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  cartophil
  03.03.2021, 18:43
  Ce simplu pentru ANAF sa insface evazionistii. Nu trebuie sa caute
  prea mult. Sa-i verifice pe asta 7.000. Probabil jumatate pot sa-si justifice veniturile, castiga bine, sunt midle class-ul romanesc. Dar sunt absolut sigur ca cealalta jumate n-are cum sa arate de unde are banii. La fel, s-au inmatriculat anul trecut cateva sute de Ferrari sau Lamborghini. Ia cautati-i pe proprietari la venituri.