Top cinci locații exclusiviste din Europa. Unde să mergi pentru vacanțe de neuitat VIDEO

Marti, 28 Martie 2023, ora 04:47
4439 citiri
Top cinci locații exclusiviste din Europa. Unde să mergi pentru vacanțe de neuitat VIDEO
Vacanță la plajă FOTO Pixabay

Sezonul vacanțelor aproape a început, iar pentru cei care caută locații deosebite și în Europa sunt zone selecte, perfecte pentru o vacanță de vis.

Aceste zone sunt considerate pionierii turismului de înaltă clasă și oferă cele mai bune hoteluri și restaurante.

Cele mai prestigioase destinații din Europa au găzduit în vacanță cei mai importanți șefi de stat, vedete de la Hollywood, artiști internaționali.

Marbella, Spania

Marbella este considerată cea mai exclusivistă destinație din Europa. Hotelurile de acolo sunt impresionante și se găsesc o mulțime de magazine de lux. Stațiunea are terenuri de de golf, iar plajele sale clasificate printre cele mai frumoase plaje din Spania. Marbella este o destinație perfectă pentru turiști exigenți care caută cea mai bună experiență turistică pentru vacanță.

Acolo este cald în cea mai mare parte a anului.

Destinația este un magnet pentru jucătorii de golf și are cea mai mare densitate de terenuri de golf din Spania.

Aproximativ jumătate dintre terenurile de golf din Marbella sunt situate în faimoasa sa Golf Valley. Și mâncarea specifică regiunii Andaluzia este delicioasă.

Acolo sunt câteva restaurante cu stele Michelin.

Positano, Coasta Amalfi, Italia

Positano este, fără îndoială, una dintre cele mai exclusiviste destinații din Europa. Se află printre cele mai bune locuri de vizitat în Italia. De asemenea, este considerat unul dintre cele mai bune locuri de nuntă din Europa și una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere din Europa.

Situat în sudul Italiei, legenda spune că Positano a fost creat de Neptun pentru o nimfă de care era îndrăgostit.

Cel mai ușor din România se ajunge cu un zbor în Napoli, de unde se mai face mai puțin de o oră și jumătate cu mașina până în Positano.

Madeira, Portugalia

Și Madeira este considerată una dintre cele mai exclusiviste destinații din Europa, unde orice turist trebuie să meargă cel puțin o dată în viață.

Madeira este destinația ideală pentru cei care caută calitate și servicii impecabile. Hotelurile respectă cu strictețe standardele la care sunt încadrate și numărul de stele.

În plus, Madeira este o alegere perfectă pentru iubitorii de natură. Este, de asemenea, o destinație ideală pentru o lună de miere, o cerere în căsătorie sau o escapadă la căldură iarna.

Capri, Italia

Destinația preferată a celebrităților Capri este, fără îndoială, una dintre cele mai exclusiviste și luxoase destinații din Europa.

Este una dintre cele mai frumoase insule din Europa, cu peisajele impresionante și un farmec italian.

Mariah Carey, Rihanna sau Mark Zuckerberg sunt doar câteva dintre vedetele care și-au făcut vacanțele acolo.

De asemenea, Capri este clasată printre cele mai bune destinații pentru luna de miere în Europa și cele mai bune destinații pentru scufundări în Europa.

Monte-Carlo, Monaco

Monte-Carlo are hoteluri impresionante, palatele și cazinouri care atrag turiști aflați în căutarea destinației perfecte pentru o vacanță exclusivistă.

Și Monte-Carlo este considerată una dintre cele mai exclusiviste destinații din Europa. Însă este recunoscut și pentru calitatea aerului, calitatea apei sau calitatea vieții locuitorilor, motive pentru care numeroase celebrități au ales să se stabilească acolo.

Cel mai bun mod pentru a vizita Monte-Carlo zborul cu avion până în Nisa, Franța.

5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
Vacanța este o perioadă excelentă în care te poți relaxa și îți poți reîncărca bateriile. Explorarea unor destinații noi, petrecerea timpului cu cei dragi și concentrarea pe relaxare...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#vacanta, #vacanta exclusivista, #vacanta vara, #concediu, #idei vacanta , #stiri vacanta