Lasa-te fermecat de un loc unic cu ajutorul ofertelor de cazare Delta Dunarii!

Advertorial
Luni, 22 Martie 2021, ora 18:53
6796 citiri
Lasa-te fermecat de un loc unic cu ajutorul ofertelor de cazare Delta Dunarii!
delta dunarii FOTO: pixabay.com

Desi este o rezervatie unica la noi in tara si unul dintre cele mai frumoase locuri de pe continentul european, foarte putini romani au vizitat pana acum Delta Dunarii. Inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, Delta te va cuceri prin atmosfera magica si biodiversitatea sa, astfel incat vei avea impresia ca ai patruns intr-o alta lume.

Astfel, atunci cand iti planuiesti urmatoarea vacanta, este esential sa te interesezi si de ofertele de cazare Delta Dunarii. Vei descoperi locuri minunate, in care vei crea amintiri de neuitat. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a vizita cea mai bine conservata Delta din Europa!

Curiozitati despre Delta

Desi s-a format in urma cu 10.000 de ani, Delta este in continua transformare, fiind considerata cel mai tanar pamant de pe teritoriul romanesc. Mai exact, desi in momentul de fata suprafata Deltei este de peste 5.700 km 2, aceasta creste anual cu aproximativ 40 m 2.

Unul dintre motivele pentru care Delta este inclusa in programul "Omul si biosfera", din cadrul Patrimoniului UNESCO, consta in faptul ca aici pot fi intalnite in jur de 30 de habitate protejate la nivel european. De altfel, Delta Dunarii impresioneaza prin biodiversitatea sa extraordinara, care reuneste aproximativ 5.500 de specii.

Daca optezi pentru una dintre ofertele de cazare Delta Dunarii, vei avea parte de un spectacol natural unic, de plimbari de neuitat, unde vei putea intalni o fauna diversa. In zonele de uscat sau in cele mlastinoase, poti descoperi hermina, vulpea, nurca europeana, mistretul, cainele enot, pisica salbatica, mistretul etc.

In ceea ce priveste fauna piscicola, aceasta aduna peste 133 de specii de pesti de apa dulce (somn, biban, salau, crapul, linul s.a.), de apa salina (hamsia, calcanul), dar si combinatii dintre cele doua (sturioni, scrumbia etc.)

Insa Delta este recunoscuta pentru diferitele specii de pasari. In acest loc, si-au gasit casa nu mai putin de 331 de specii, cele mai cunoscute fiind pescarusii, lebedele, egretele sau cormoranii. Tot aici vei descoperi peste 50% din populatia mondiala de gaste cu gat rosu si 60% din cea de cormorani mici.

De altfel, Delta este cea mai mare zona umeda din Europa si, totodata, cea mai mare suprafata de stuf din lume. Astfel, aici vei putea trai o experienta unica, pe care nu o vei uita niciodata.

Oferte de cazare Delta Dunarii pe care nu trebuie sa le ratezi!

Insa nu doar natura este uimitoare aici, ci si ofertele de cazare Delta Dunarii pe care agentia Christian Tour ti le-a pregatit! Apeleaza la una dintre cele mai cunoscute agentii de turism din Romania si vei avea parte de vacanta mult dorita.

Dincolo de farmecul naturii, te vei putea relaxa alaturi de cei dragi intr-unul dintre hotelurile sau vilele de tip A puse la dispozitie de agentia Christian Tour. In ofertele de cazare Delta Dunarii sunt incluse diferite facilitati, precum zona de relaxare pentru adulti (sauna, jacuzzi, biliard si altele), dar si activitati pentru copii (piscina, locuri de joaca).

Bucura-te de cele mai bune oferte de cazare si descopera paradisul terestru din Delta alaturi de cei dragi!

Locul secret din România unde încă mai găsești cazare ieftină pentru Paște. "Turiștii au nevoie doar de bună dispoziție" VIDEO
Locul secret din România unde încă mai găsești cazare ieftină pentru Paște. "Turiștii au nevoie doar de bună dispoziție" VIDEO
Mai sunt mai puțin de două săptămâni până la vacanța prilejuită de cele două sărbători, una laică și una religioasă: 1 Mai și Paște. Ca printr-un mare noroc, anul acesta sunt așa...
Garda de Mediu a făcut controale pe Dunăre, în plină perioadă de prohibiţie. Neregulile descoperite de comisari
Garda de Mediu a făcut controale pe Dunăre, în plină perioadă de prohibiţie. Neregulile descoperite de comisari
Comisarii Gărzii de Mediu au verificat, în ultimele zece zile, tronsonul de Dunăre începând cu localitatea Călăraşi, până la Dunărea maritimă şi Insula Mică a Brăilei. În urma...
#Delta Dunarii, #vacanta, #Dunare , #vacante