VIDEO Televiziunea din Kenya a transmis in direct sosirea turistilor romani

Miercuri, 10 Martie 2021, ora 17:25
Autor: David Anghel
VIDEO Televiziunea din Kenya a transmis in direct sosirea turistilor romani
Venirea romanilor a fost transmisa in direct FOTO Facebook

In vremuri de pandemie, turismul este una dintre cele mai afectate ramuri ale economiei, inregistrandu-se pierderi uriase din cauza restrictiilor de calatorie.

Bucuria revenirii turistilor a fost atat de mare la Mombasa, incat televiziunea din Kenya a transmis azi in direct venirea unui grup de 100 de turisti romani in tara africana.

Conform crainicului tv se spera ca venirea romanilor sa fie urmata de grupuri de turisti din Rusia si Polonia, care ar ajuta la revigorarea turismului kenyan.

CTESTE SI:

 Articol citit de 10757 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  papillon
  10.03.2021, 18:19
  solidaritatea paduchiosilor.....
  romania a trimis un avion plin cu bolovani sa salveze horeca din kenya acum este randul lor sa trimita un 'shipment' de kenyans in romania.
  darnic00
  10.03.2021, 18:41
  Tavarisci,
  mai lasa-le cu mistourile astea, gratis. Nu i-a trimis nimeni acolo, sa nu crezi ca daca tu ai fugit din Romania ca ai furat doi snopi de tulei in Vaslui si pagubitul a fugit dupa tine cu furca in mana pana la Moldova Noua, sau Turnu, pe une ai fugit tu din Romania, si turistii romani sunt tot hoti. Nu. Aia sunt cetateni romani, care acum au dretyul si profita de dreptul de a merge in vacanta oriunde. Si, unii dintre ei, merg in Kenia, normal, si sunt primiti acolo ca turisti, tot normal. Asa este intr-o lume normala, pe care voi nu o puteti intelege. Voi credeti ca normal ar fi doar sa fentati Politia, care la fel de normal este permanent pe urmele voasttre.
  Comentariu inadecvat
  Comentariu inadecvat
  Tot-la-vale
  10.03.2021, 17:57
  Rasu dra.cului
  IN RO mor oameni, sute de mii de pensionari sunt condamnati la exterminare, sistemul de vaccinare e unul criminal, țara e inglodata in datorii, puterea de cumparare e la pamant, falimentele se tin lant, guvernantii mint si se bat pentru ciolan, iar pe voi va mute grija ce e in Kenia? 🥳🥳🥳
  Resist
  10.03.2021, 18:47
  Poate vrei sa vizitezi,
  Ce e rau in asta?
  Poti fii un bun emisar al PSD-ului.
  tarfrad
  10.03.2021, 18:37
  Râsul TĂU...!
  Oamenii mai și trăiesc... nu doar vegetează... cum fac unii...

  Oamenii mai și trăiesc in viața reală... nu doar comentează pe acest site... cum fac unii...

  Oamenii mai și trăiesc pozitiv in lume... in pofida pandemiei... nu sunt doar negativiști... cum sunt unii...
  darnic00
  10.03.2021, 18:32
  Pretenas, tu, asa, "intelept" cum esti, ai inteles gresit.
  Sau ai inteles cum nu trebuie. Nu noi am cerut sa transmita aia live sosirea turistilor romani. Poate unii dintre ei nici nu ar fi dorit sa fie vazuti las TV. Poate. poate de aceea au ales Kenia, adica departe de UE, de USa, de ce-o mai fi, cu extradare. Poate. Aia kenienii au vrut sa transmita, live, fara "coafarari" faptul ca la ei vin turisti, ceea ce e foarte, dar foarte impoertant pentru orice tara. turistul e cea mai eficienta afacere. Investesti ZERO in el, ma rog, ca Publicitate, stiu eu, un euro, doi, si ala iti lasa in tara mii de euro. Asta da afacere! Pana si kenienii au inteles-o, mai putin aia ai tai, din Maldavia, Rasiia, Krimeeea, care vad intr-un turist neaparat ca un hot, un prost, un incult, un spion al Americii si il trateaza ca atare. Iata Kenia, pana si Kenia a inteles ca turistii sunt o importanta latura a Economiei. Si o trateaza ca atare, nu ca la noi, unde "patronii" din Turism cred, inca cred ca turistul este cel care trebuie batrjocorit si furat, ca asa i-a invata pe ei Ciuma Rosie.