Insulele private ale celor bogati (Galerie foto)

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 15:37
8010 citiri
Insulele private ale celor bogati (Galerie foto)

Cand stai si asculti muzica data prea tare a vecinilor sau te deranjeaza ca cineva a inceput sa-si renoveze apartamentul exact cand esti in concediu si voiai sa te odihnesti si tu mai mult, mai ca ti-ai dori sa iti poti cumpara o insula undeva departe, unde sa nu te mai deranjeze nimeni.

In timp ce pentru tine acesta ramane un vis, exista in lume oameni suficient de bogati pentru a considera achizitionarea unei insule un lucru rezonabil, nicidecum excentric sau un efort material. Iata care sunt o parte dintre acestia, potrivit Business Insider:

Excentricul miliardar Richard Branson a cumparat insula Necker, din Insulele Virgine Britanice, cu 200.000 de dolari, in 1950, pentru a-si cuceri iubita, care i-a devenit ulterior si nevasta. Acum el o inchiriaza cu 50.000 de dolari pe noapte. De curand, insa, vila sa a ars, odata cu trecerea uraganului Irene.

Louis Moore Bacon a cumparat insula Robin, din Long Islands, cu 11 milioane de dolari, in 1993.

Serghei Brin, co-fondatorul Google, si-a achizitionat insula Musha Cay, de pe coasta Bahamas-ului, pentru a-si face nunta acolo in anul 2007.

Mogulul rus Roman Abramovici a cumparat insula New Holland, din St. Petersburg, in 2010, dorind sa construiasca un muzeu in valoare de 400 de milioane de dolari.

Insula Skorpios, de pe coasta Greciei, a fost a miliardarului Aristotle Onasis, apartinand acum nepoatei sale, Athina.

Mel Gibson a achizitionat insula Mago, din Fiji, de la o corporatie din Tokyo, pentru 15 milioane de dolari in anul 2005.

Ted Turner a cumparat insula St. Phillips si mai multe hectare de pamant invecinate in 1979, fiind la un moment dat implicat intr-un proces de litigiu cu cei din comunitatea invecinata.

Fondatorul Hedge, Paul Tudor Jones, a castigat un trio de insule private pe care se pot vedea scrise initialele numelui sau, facand parte din rezervatia de 1.214 hectare din Maryland.

Afaceristul miliardar David Murdock a preluat controlul asupra insulei Lanai din Hawai in 1985, cand a cumparat compania privata care detinea 98% din terenul de acolo.

Dean Kamen, inventatorul Segway, a cumparat Insula North Dumpling din Connecticut in 1986 cu 2,5 milioane de dolari.

Actorul Johnny Depp a platit 3,6 milioane de dolari pentru cele 18 hectare ale insulei Little Hall din Bahamas, in 2004, dupa ce a filmat Piratii din Caraibe.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#insule private bogati, #insule private celebritati, #insule private preturi, #vedete insule personale , #insule