Insule private pe care le poti inchiria sub 500 de dolari pe noapte (Galerie foto)

Luni, 02 Septembrie 2013, ora 12:54
4943 citiri
Insule private pe care le poti inchiria sub 500 de dolari pe noapte (Galerie foto)

Daca visezi sa stai pe o insula pentru cateva zile, exista o gama larga de optiuni. Tinand cont de faptul ca nu toata lumea isi permite sa plateasca 38.000 de dolari pe noapte in acest scop, asa cum se intampla in cazul insulei Musha Cay, detinuta de David Copperfield, trebuie sa stii ca exista insule ce pot fi inchiriate cu sume sub 500 de dolari pe noapte.

Business Insider iti prezinta cinci astfel de insule pentru care poti opta daca vrei sa petreci o perioada departe de lume.

French Louie Caye, Belize

Situata in Reciful-bariera din Belize, poti ajunge in French Louie Caye in doua ore cu avionul din majoritatea oraselor de pe coasta de est a Americii. Insula are o suprafata de doi acri, are o plaja cu nisip de coral, mangrove si un loc in care te poti caza.

Daca petreci patru zile si trei nopti aici, pretul este de 1.300 de dolari pentru doua persoane si include cazarea la cabana sau cort, toate mesele (alcoolul nu este inclus), transport din Placencia Village, echipament pentru scufundari si caiac.

Insula Eagle, Georgia

Insula Eagle Lodge se afla la zece minute de mers cu barca pe Raul Darien din Georgia, SUA. Pentru cazare, ai la dispozitie mai multe pachete, incepand de la 475 de dolari pe noapte in timpul weekend-urilor.

Aici exista o casuta care poate gazdui 12 persoane. Daca alegi pachete precum Honeymoon & Anniversary sau Girls/Guys, atunci ai la dispozitie o serie de facilitati. Nu exista nicio limitare pentru modalitatile de petrecere a timpului liber, incepand de la plimbari cu barca, prinderea crabilor, caiac, pescuit, observarea pasarilor si croaziere pe coasta.

Raul Michagamme, Michigan

Daca iubesti pescuitul si iti plac pasarile, Michagamme este alegerea ideala. Pentru 650 - 995 de dolari pe saptamana te poti bucura de propria ta cabana rustica si de propria ta insula.

Desi cabana a fost construita in 1800, exista linii telefonice, electricitate si apa curenta. Pe toata perioada sederii, ai la dispozitie mai multe tipuri de barci, pe care le gasesti in bac, incepand de la barca cu motor electric, barca de aluminiu sau barca cu padele pentru doua persoane.

Insula Nanuku Levu, Fiji

Pe malurile si recifii din insula Nanuku Levu se afla forme de viata unice, precum testoasele de Hawkesbill si Leatherback, care se intorc aici in fiecare an pentru a-si depune ouale. Vei vedea aici si scoici gigantice, precum Tuna sau Trevally.

Cu 500 de dolari pe zi poti inchiria una dintre cele doua case construite in stil clasic de pe aceasta insula, ce are o suprafata de zece acri. Fiecare din aceste case este situata foarte aproape de mare si dispune de diverse conditii de cazare.

Pe timpul sederii, ai la dispozitie echipament pentru scufundat, caiac si pescuit. Poti apela la serviciile unui ghid local sau la cele ale unei menajere. Daca vrei, poti avea parte si de un bucatar privat sau de servicii de catering.

Little Deadman's Cay, Bahamas

Aceasta insula privata de 9,5 acri dispune de o vegetatie bogata si de niste camere care pot gazdui pana la sase adulti si doi copii. Personalul se afla la doua mile de Long Island. Insula are o plaja principala, doua golfulete si o plaja cu nisip fin.

In afara de inot si scufundari, poti profita de doua piscine mari create de canale naturale. Ai la dispozitie o biblioteca mare si diverse instrumente pentru sporturile acvatice. Pretul este de 1.975 de dolari pe saptamana.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#cazare insule, #inchiriere insule private, #cazare ieftina insule, #vacanta insule servicii , #insule