Sezonul de schi s-a inchis la Sinaia cu cateva zile mai devreme decat fusese anuntat initial. Care este cauza

Luni, 03 Mai 2021, ora 16:18
Autor: Lavinia Ionita
Sezonul de schi s-a inchis la Sinaia cu cateva zile mai devreme decat fusese anuntat initial. Care este cauzaLa orele pranzului vanzarea biletelor a fost sistata FOTO/ Pixabay

Administratia domeniului schiabil Sinaia a anuntat in dupa-amiaza zilei de luni, 3 mai, ca sezonul de schi a fost inchis, desi initial se anuntase ca partiile raman deschise pana la finalul saptamanii.

Decizia de a inchide sezonul a fost luata pe fondul unor probleme tehnice la telegondola.

"Stim ca v-am promis ca sezonul de schi va ramane deschis pana duminica, 9 mai. Din pacate, nu ne putem onora promisiunea. Din cauza unor probleme tehnice la Gondola Sinaia, suntem nevoiti sa punem punct azi si sa incheiem acest sezon, pentru ca instalatiile sa intre in revizie generala", anunta, luni dupa amiaza, pe Facebook, administratorii domeniului schiabil al statiunii Sinaia.
Acestia adauga ca, din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioada, stratul de zapada si calitatea acesteia "nu mai permit amenajarea corespunzatoare a partiilor".
De altfel, problemele tehnice la gondola Sinaia au aparut inca de la orele pranzului, cand vanzarea biletelor a fost sistata.

 Articol citit de 2222 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Grebla
  03.05.2021, 17:14
  Desigur ca trebuie inchis !
  Astia nu au auzit de incalzirea globala ?
  dat cu flit un urma Miticilor !