Incearca si ceva diferit: Cazare subacvatica, pe o insula plutitoare

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 17:294049 citiri
Incearca si ceva diferit: Cazare subacvatica, pe o insula plutitoare

Credeai c-ai vazut tot ce-ti poate oferi un paradis tropical in materie de cazare? Uita de bungalourile lacustre cu podele de sticla sau de hotelurile de lux si rezerva-ti o camera in mijlocul oceanului, cu vedere... sub apa!

O companie suedeza, cu investitii in Zanzibar si in alte locuri de vis din Oceanul Indian, a reusit sa schimbe pentru totdeauna intelesul clasic al expresiei "sea view bedroom", oferind in premiera cazare pe o mica insula plutitoare, cu un dormitor subacvatic.

Desi aceasta locuinta inedita face parte dintr-un complex exclusivist din Zanzibar, numit Manta Resort, de pe insula Pemba (Insula Verde - n.red.), n-o vei gasi chiar acolo, ci plutind pe apele oceanului, intr-un recif de corali.

Apartamentul este ideal pentru pasionatii de snorkeling si scufundari, dar si pentru cei care vor sa se bucure de aceleasi privelisti submarine fara a se uda prea tare.

Dormitorul coboara pana la patru metri sub nivelul oceanului, iti ofera toate conditiile unui hotel de lux si este prevazut cu un sistem de iluminare subacvatic, ca sa ai ce privi pe ferestre si in toiul noptii.

Citeste mai multe despre Incearca si ceva diferit: Cazare subacvatica, pe o insula plutitoare pe Business24.