Hotelul din Constanta in care merita sa te cazezi

Advertorial
Luni, 14 Septembrie 2020, ora 17:21
38477 citiri
Hotelul din Constanta in care merita sa te cazezi

Un nou loc de cazare la malul marii te asteapta sa ii treci pragul, iar de fiecare data cand te interesezi de un hotel in Constanta, merita sa alegi ceea ce este mai bun. Probabil ca ai auzit asta des, insa niciodata nu te-a asteptat un hotel cu o istorie atat de bogata si totusi atat de modern. Casa Hrisicos reprezinta primul hotel din tara noastra care se poate controla exclusiv din telefon.

Acesta este un concept smart unic in Romania, iar oaspetii au ocazia de a se caza chiar in centrul orasului intr-o cladire care a fost inaugurata in urma cu mai bine de 100 de ani. Istoria a inceput prin 1900, iar de atunci s-a impus in piata Ovidiu, avand mai multe roluri de-a lungul timpului.

Acest hotel din Constanta a fost inaugurat avand aceasta functie, insa de-a lungul timpului a indeplinit si altele, cladirea fiind la un moment inclusiv sediu banca. Totusi, a revenit la adevarata sa origine si ne incanta in continuare cu arhitectura sa deosebita. Istoria continua cu un loc de cazare in Constanta care poate satisface pana si pe cei mai exigenti.

Casa Hrisicos aduce o noua energie in centrul Constantei, iar cine vrea sa isi aminteasca de istoria bogata a orasului si a cladirii, are acum sansa de a se caza aici.

Indiferent ca ajungi in oras in interes de serviciu sau ca turist, acest hotel din Constanta te multumeste pe deplin. Casa Hrisicos din Constanta se afla langa multe dintre punctele de interes din oras, fiind amplasata chiar langa Muzeul de Istorie si Arheologie din Piata Ovidiu. La numai un minut distanta gasesti Sinagoga Mare, iar la 7 minute te despart de cazinou si acvariu, pe cand pana la plaja si port faci numai 10 minute. Tot in imediata apropiere gasesti si toate punctele de business din oras care te pot interesa, astfel ca iti va fi mult mai comod sa iti desfasori toate activitatile in care te implici.

Nu orice hotel din Constanta asigura cele mai bune conditii pentru ca orice oaspete sa se simta bine. In schimb, la Casa Hrisicos atentia la detalii chiar face diferenta, motiv pentru care vei fi intampinat de perne cu puf antibacteriene, saltele ortopedice si saltele superioare, mobila de cea mai buna calitate, parchet din bambus si multe altele. Bineinteles, totul este mult mai comod stiind ca poti gestiona sejurul direct de pe telefon.

Intalnirile de afaceri se pot desfasura in cele mai bune conditii la acest hotel din Constanta. Poti lucra eficient, discuta afaceri, incheia contracte, totul intr-un cadru din care nu iti lipseste nimic. In plus, daca ajungi in Constanta merita si sa te destinzi, iar Casa Hrisicos, din nou, este cel mai bun loc in acest sens.

Istoria bogata a acestui hotel a inceput in 1900 atunci cand a fost inaugurat in piata Ovidiu. In acea perioada a fost frecventat de multe dintre personaliatile vremii, de la I.L. Caragiale, pana la Alexandru Vlahuta sau Barbu Stefanescu Delavrancea. Cladirea se remarca prin arhitectura sa, iar de-a lungul anilor a indeplinit mai multe roluri, la un moment dat fiind inclusiv sediu de banca. Totusi, cine cauta cazare in Constanta se poate opri aici pentru ca recent a revenit la functia sa initiala. Oricine poate lua parte la istorie la Casa Hrisicos, acesta fiind un loc in care modernul se imbina cu traditionalul, iar calitatea primeaza.

Fiind un oras turistic, sunt multe hoteluri in Constanta, insa putine se ridica la prestigiul Casei Hrisicos. Alege cazare in Constanta langa plaja Modern si multe alte puncte de interes din zona.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...