Avalansa de glume facute dupa largirea plajelor din Mamaia. "Trebuie sa pui Google Maps cand te intorci la sezlong" VIDEO

Vineri, 11 Iunie 2021, ora 11:33
Autor: Lavinia Ionita
Avalansa de glume facute dupa largirea plajelor din Mamaia. "Trebuie sa pui Google Maps cand te intorci la sezlong" VIDEO
Pe Internet curg glumele pe tema plajei uriase din Mamaia FOTO Facebook

Statiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafata de plaja noua de peste 50 de hectare.

Turistii care au ajuns deja la mare posteaza fotografii cu plaja largita, iar pe retelele sociale curg glumele pe aceasta tema:

"Pana ajungi la apa ti se termina slapii"
"O sa moara de oboseala ala cu porumbu', sa bata plaja-n lung si-n lat"
"Aia din spate prind rasaritul la o ora dupa cei de pe mal"
"Cand pleci de pe plaja sa intri in apa trebuie sa iei si cateva sandwichuri pentru drum"
"Trebuie pus Google maps inapoi spre sezlong".

Si presa locala face glume pe aceasta tema si scrie despre situatii imaginare despre turistii care au de strabatut drum lung pentru a ajunge sa faca o baie in mare.

"Emanuel Spitescu (32 de ani) a venit tocmai de la Tulcea, pe bicileta, pentru a face o baie in mare. Din pacate, barbatul nu a mai apucat sa-si vada visul cu ochii, el fiind gasit lesinat pe plaja, la aproximativ 500 de metri de mal", scrie constantadeazi.ro.

Si pe pagina de Facebook Dobrogea live oamenii se distreaza pe aceeasi tema.

Unii fac o constatare: "Plaja XXL"

Altii vin cu recomandari:

"Cine nu prinde loc aproape de apa, mai bine sta acasa, pentru ca o intrare in apa si o iesire trece ziua."

"Sa faca o linie de autobuz cu mai multe statii, de la capatul plajei si pana la buza marii"

Lucrarile de innisipare continua in zona Navodari si fac parte din proiectul "Reducerea eroziunii costiere, implementat de Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, insemnand lucrari de reducere a eroziunii costiere pentru 11 sectoare: stavilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costinesti, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia- Venus- Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai.

 Sursa: Ziare.com

 Articol citit de 18134 ori

  • Alte stiri
Citeste si:
Comentarii
Flying_Dutchman
11.06.2021, 14:58
Reactiile tipice mitokanilor si mirlanilor care n-au vazut niciodata
Marea Neagra,sau vin in concediu din Propautii din Deal via Valea Macaii...
noi astia ,care am crescut pe Litoral de copii,sau constantenii evitam aglomeratia si cautam locuri cayt mai linistite!
marlanul cand vine la plaja isi pune prosopul,sezlongul la buza marii...are cu-rul si coa-iele prea grele ca sa stea departe de apa.
du-te la Miami,Tenerife whatever si ai sa vezi la ce distante de apa stau oamenii la plaja.ramanem niste animale primitive bipede vorbitoare...
topor
11.06.2021, 19:33
Zau?
Da, dar aceia merg pe nisip nu pe mii de tone de scoici! Nisip nu mai este pe acea plaja! Acolo trebuie sa mergi cu rogojina, ca cearsaful e prea subtire! Pozele care le faci acum pe malul marii iti apar pe Google la 50-100 de m in mare. Chioscurile de pe promenada au nisipul la nivelul acoperisului. Sun curios sa vad promenada cand va incepe sa bata vantul dinspre mare. Si sunt curios sa vad ce mai ramane pe plaja cand bate vantul dinspre mare, daca putinul nisip ramas pe plaja o sa fie dus pe promenada. Noroc ca pana acum mai mult a plouat, dar o sa vina si vremea cu calduri caniculare si vanturi intense, atunci sa vedem Mamaia!
mikha
12.06.2021, 10:23
Minunati-va!
"Pozele care le faci acum pe malul marii iti apar pe Google la 50-100 de m in mare"! Asta e din categoria "Avem o tara, cum procedam!" De ce sa avem o plaja ca la Copacabana, mai bine era inainte ca nu eram nevoiti sa ne caram burtile pline de salam, kebap si shaorma atatea zeci de metri!
avasario
11.06.2021, 13:50
ce de plaja!
... daca o mai largesc si la anul, ramin rusii fara lac, anexam Crimeea.