Filadelfia Turism îți recomandă 6 hoteluri pentru un sejur de neuitat în Hurghada

Advertorial
Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 16:03
4268 citiri
Filadelfia Turism îți recomandă 6 hoteluri pentru un sejur de neuitat în Hurghada
Huganda FOTO: unsplash.com

Destinația momentului, indiferent de anotimp este Egipt. ”Tărâmul Faraonilor” este un loc de concediu minunat, atât din punct de vedere al climei, cât și al culturii fascinante.

O vacanță în Hurghada este o experiență care merită trăită din plin, fără griji sau neplăceri. Tocmai de aceea, agenții noștri de turism au ales cu atenție aceste 6 unități de cazare verificate, pentru a vă oferi o experiență de vacanță memorabilă.

1. Titanic Palace (Sahl Hasheesh) 5* este o unitate de cazare low cost, amplasată pe malul Mării Roșși, la 11 km față de aeroport.

Hotelul dispune de o plajă privată, parc acvatic, piscină în aer liber, sală de fitness, centru SPA și wellness, loc de joacă pentru copii, salon de coafură, magazin de cadouri, un bar și un restaurant.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV, seif și baie cu uscător de păr.

Pentru un sejur de 5 nopți, All Inclusive, cu zbor inclus, veți plăti de la 445 € de persoană.

2. Meraki Resort 4* face parte tot din categoria unităților de cazare low cost. Hotelul este amplasat pe plajă, în apropierea centrului stațiunii Hurghada.

Clienții se pot bucura de o plajă de 2.6 km lungime, unde pot face snorkeling și scufundări. Oaspeții au acces la cele 3 piscine, centrul SPA și wellness, sala de fitness, 7 restaurante și 6 baruri.

Camerele au balcon sau terasă și sunt dotate cu aer condiționat, mini-frigider, baie cu duș și TV:

Pentru un sejur de 5 nopți, All Inclusive, cu zbor inclus, veți plăti de la 475 € de persoană.

3. Jaz Aquamarine 5* este situat în apropierea aeroportului, în partea sudică a stațiunii Hurghada.

Complexul turistic dispune de o plajă privată, 20 de piscine, 3 parcuri acvatice și un centru de scufundări. Clienții au acces la numeroase restaurante și baruri, la centrul SPA și sala de fitness.

Camerele luminoase, cu ferestre mari sunt dotate cu aer condiționat, TV și minibar. Unele încăperi au zonă de relaxare și vedere panoramică la mare sau piscină.

Pentru un sejur de 7 nopți, All Inclusive, cu zbor inclus, veți plăti de la 754 € de persoană.

4. Premier Le Revel Hotel and Spa 5* este situat in golful Sahl Hasheesh, la 22 de km față de aeroport.

Hotelul dispune de 5 restaurante, 5 piscine, un centru SPA și wellness, plajă privată, coafor, magazine, sală de jocuri și sală de fitness.

Camerele spațioase au balcon mobilat (unele cu vedere la mare), baie cu cadă și duș, aer condiționat, TV, minibar și seif.

Pentru un sejur All Inclusive de 7 nopți, cu zbor inclus, veți plăti de la 702 € de persoană.

5. Baron Palace Sahl Hasheesh 5* este o unitate de cazare de lux, amplasată în golful cu același nume, din stațiunea Hurghada, la 17 km de aeroport.

Complexul turistic dispune de o plajă privată de 600 de metri, parc acvatic, centru SPA, piscină, teren de golt, teren de tenis, sală de fitness, jacuzzi, salon de înfrumusețare și numeroase alte facilități.

Camerele moderne dispun de balcon sau terasă și sunt dotate cu aer condiționat, minibar, telefon, TV, baie cu cadă sau duș etc.

Pentru un sejur All INclusive de 7 nopți, cu zbor inclus, veți plăti de la 1162 € de persoană.

6. Rixos Premium Magawish Suites & Villas 5* este un complex turistic luxos situat pe plaja Mării Roșii din stațiunea Hurghada.

Clienții au acces la numeroase facilități, printre care 5 restaurante, 8 baruri, plajă privată de 1 km lungime, 2 piscine, centru de scufundări, centru SPA și welness, specatole și muzică live.

Complexul pune la dispoziție oapseților vile și apartamente decorate cu zonă de relaxare, vedere la mare, aparat de espresso și multe alte facilități.

Pentru un sejur All Inclusive de 7 nopți, cu zbor inclus, veți plăti de la 1821 € de persoană.

Consultanții noștri de vacanță ți-au pregătit oferte de vacanță în Egipt atent selecționate. Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, suntem la un click distanță. Călătorie plăcută!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vacanta, #d estinatii de vacanta, #vacanta huganda , #stiri vacanta