Destinații și prețuri pentru Revelion: 540 de euro, la Paris, 1.060 de euro, 4 nopți la Sinaia. Care sunt cele mai accesibile oferte

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 04:00
3759 citiri
Destinații și prețuri pentru Revelion: 540 de euro, la Paris, 1.060 de euro, 4 nopți la Sinaia. Care sunt cele mai accesibile oferte
Turnul Eiffel, din Paris FOTO Pixabay

Românii au început să se intereseze de oferte și să facă rezervări pentru vacanța Sărbătorilor de iarnă.

Printre destinațiile din țara noastră, pe lista zonelor căutate sunt Poiana Braşov, Valea Prahovei, Sibiu, Maramureş, Bucovina şi Păltiniş.

Cei care își doresc o vacanță dincolo de granițe, aleg frecvent să meargă în Egipt, Mexic, Peru, Africa de Sud, Maroc şi Tunisia.

Cele mai accesibile oferte

Printre cele mai accesibile oferte de Revelion se numără, ca tarif pentru o persoană, cu cazare şi transport incluse, cele în Paris (540 euro) şi Turcia – Cappadocia (680 euro), Liban (940 euro), Albania (980 euro), Georgia (1.180 euro), Tunisia (1.290 euro) dar şi Thailanda – Phuket (1.440 euro).

Cele mai căutate destinații exotice

Cele mai solicitate destinaţii exotice sau mai îndepărtate pentru Revelion sunt Egipt, Mexic, Peru, Panama, Costa Rica, Ecuador & Galapagos, Africa de Sud, Sri Lanka, Maroc şi Tunisia.

Sunt deja multe rezervări pentru Turcia, Portugalia, Albania, Georgia şi Germania, potrivit agenției DAL Travel.

Topul destinațiilor externe pentru revelion

În topul destinaţiilor externe pentru Revelion se află Egipt, Panama – Costa Rica, Croazieră de Crăciun & Revelion în Marea Caraibilor, Liban, Sri Lanka, Tunisia, Turcia (Cappadocia), Asia Centrală – Uzbekistan, Mexic şi Africa de Sud.

Oferte pentru cei cu buget mare

Cele mai scumpe Revelioane sunt pentru Tanzania şi Zanzibar (2.990 euro) care includ însă şi safari, o croazieră de Crăciun şi Revelion în Marea Caraibilor (2.910 euro) dar şi un program în Panama şi Costa Rica (2.895 euro).

Revelionul la mare, în România

Litoralul rămâne o opțiune și în afara sezonului estival, iar noaptea de Anul Nou nu face excepție.

De exemplu, un hotel din Mamaia cere, pentru un sejur de 3 nopți, pentru două persoane, 4.497 de lei.

Într-un hotel din Eforie Nord un sejur de 4 nopți, pentru două persoane, costă 3.720 de lei.

Ce prețuri sunt la munte, în țara noastră

Un hotel din Sinaia ce organizează petrecerea de Revelion cere, pentru două persoane, 1.060 de euro pentru o cameră dublă, fiind vorba despre un sejur de patru nopți.

Un sejur de patru nopți într-un hotel aflat în Păltiniș, în Mărginimea Sibiului, într-o cameră dublă standard, costă 9.729 de lei.

Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Opinia lui Gigi Becali despre post: "Dacă mănânci mult, te uiți după femei"
Gigi Becali este un tip credincios, care respectă cu strictețe posturile din preajma marilor sărbători. Nu face excepție nici postul Paștelui, care se află în derulare. Patronul FCSB a...
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Cine sunt prezentatorii celui mai nou canal tv de sport din România
Noul canal al Televiziunii Române, TVR Sport intră în emisie sâmbătă, 30 martie 2024, la ora 07.00. Televiziunea Publică anunță că TVR SPORT este al 14-lea canal al instituției şi va...
#Revelion, #2022, #destinatii, #preturi, #Romania, #strainatate , #Revelion