Destinatii de vacanta pentru inceputul toamnei (Galerie foto&Video)

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 06:41
6240 citiri
Destinatii de vacanta pentru inceputul toamnei (Galerie foto&Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Vara a trecut iar daca nu ai reusit sa iti iei concediu in sezonul cald o poti face acum. Exista numeroase locuri pe care le poti vizita toamna.

Poti incepe cu o vizita in Cracovia, unul dintre cele mai vechi orase din Polonia. Zona este plina de istorie, ceea ce face ca arhitectura sa fie unica.

Farmecul medieval al zonei istorice a orasului este completat de magazinele in care poti gasi preparate delicioase, arata Free Spirit Travel Insurance. Poti chiar sa vizitezi fabrica in care a fost creata Lista lui Schindler, acesta fiind si locul in care s-a realizat filmul cu acelasi nume.

Vezi unde trebuie sa mergi pentru a admira sculpturi unice (Galerie foto)

Este o adevarata placere sa te plimbi toamna prin Sevilla, al patrulea oras ca marime din Spania. Este vremea perfecta pentru plimbari lungi atat ziua, cat si la ceas de seara, iar obiectivele turistice nu sunt deloc putine la numar.

Primele zile ale toamnei fac din Parcul National Jasmnund, de pe insula Rugeon, din Germania, un taram special, arata Deutsche Welle

Este o adevarata traditie ca oamenii sa mearga la Marea Baltica pentru a urmari plecarea pasarilor migratoare.

Pentru o liniste care sa te umple cu energie pentru intoarcerea la birou ar trebui sa mergi la palatul Sanssouci, care se afla in Potsdam, capitala landului Brandenburg din Germania. Acesta a fost construit de Hohenzollerni.

Daca vrei sa te bucuri de frumusetile naturii, dar esti un iubitor de inot, atunci trebuie sa mergi in Lanzarote. Aceasta este o insula care apartine Spaniei si in care te poti bucura in liniste de soarele toamnei. Peisajele sunt absolut fascinante si temperatura este buna pentru inot chiar daca mergi si in octombrie, potrivit Spain Attractions.

Iata alte idei de vacanta:

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#destinatii vacanta inceput toamna, #destinatii vacanta toamna, #destinatii vacanta , #destinatii