Destinatie de vacanta: Palma de Mallorca

Advertorial
Luni, 09 Iulie 2018, ora 12:35
13852 citiri
Destinatie de vacanta: Palma de Mallorca

E deja vara si, mai mult ca sigur, esti in cautarea celei mai bune destinatii de vacanta. Iar daca ai consultat deja ofertele agentiilor de turism, iar plata o poti face cu ajutorul unui card de credit, e timpul sa iti iei concediu si sa pleci la Palma de Mallorca. Plajele superbe, apa cristalina si ofertele de cazare tentante sunt doar cateva dintre avantajele de a calatori pe aceasta insula superba.

Insa nu si singurele. La acestea se adauga peisajele mirifice, orasele cosmopolite si satucurile primitoare, numai bune pentru a fi vizitate si a-ti reincarca bateriile. Dar lista de experiente neobisnuite pe care le poti incerca in cea mai mare insula dintre Balearice incepe aici.

Poti inota cu rechinii din Palma Aquarium

Palma Aquarium este cel mai adanc bazin cu rechini din Europa, experienta de care te poti bucura doar daca iti rezervi online biletul, cu plata cu cardul de debit sau de credit de tipul Card Avantaj. Aici se regasesc sase rechini tigru de nisip si patru rechini de nisip, intr-un imens acvariu de peste 3.5 milioane de litri de apa sarata. Iar pentru cei mici, Palma Aquarium organizeaza petreceri in pijamale in tunelul cu pereti de sticla ai acvariului.

Exploreaza insula pe motocicleta

Ce poate fi mai relaxant decat sa iti arunci o jacheta de piele pe umeri si sa explorezi Mallorca la ghidonul unei motociclete? Una dintre cele mai reprezentative firme ce inchiriaza o gama larga este Albion Motorcycles si iti ofera pana la 5 ore de distractie.

Plimba-te cu magarusii prin Tramuntana Sierra

In satul pitoresc Deia se afla hotelul Belmond Residencia, disponibil pe diverse site-uri de booking, ale carui camere le poti rezerva prin cardul de cumparaturi de tipul CardAvantaj, locul ideal pentru cine romantice pe terasa cu vedere catre verdeata, dar poti merge si la cursuri de olarit, echitatie, plimbari cu magarusii sau un picnic intim, cu meniu pregatit chiar de bucatarul sef.

Descopera Mallorca la bordul unui elicopter

Daca iti place adrenalina, poti opta pentru o plimbare deasupra insulei cu unul dintre elicopterele de pe aerodromul Son Bonet. De altfel, aici poti urma si cursuri de pilotaj, in care instructorul va tine carma pana te obisnuiesti cu tehnica si senzatia, iar cand esti pregatit vei pilota chiar tu elicopterul deasupra marii.

Poti face sarituri de la mare inaltime

Profesionistii de la Experience Mallorca sunt un grup care se ocupa cu organizarea de sarituri de pe stancile de la mare inaltime in conditii de siguranta. Ei iti vor oferi sfaturi si tehnici de sarituri, fie ca alegi saltul de la 3 sau de la 12 metri. Iar daca adrenalina nu este suficienta ca sa te motiveze sa sari, oricand poti renunta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vacanta Mallorca , #destinatii