Descopera ofertele city break lansate de Christian Tour! Afla unde poti evada in weekend

Miercuri, 26 Septembrie 2018, ora 18:58
5917 citiri
Descopera ofertele city break lansate de Christian Tour! Afla unde poti evada in weekend

Datorita cererii tot mai ridicate pentru oferte city break venite din partea turistilor romani, Christian Tour, cel mai mare touroperator de la noi din tara, anunta lansarea seriei de minivacante in destinatii europene la preturi accesibile.

Aceasta decizie survine in urma trendului ascendent in ceea ce priveste comportamentul turistului roman, conform caruia, in ultimii 5 ani, pe langa vacanta de vara intr-o destinatie de litoral din strainatate, tot mai multe persoane opteaza anual si pentru o vacanta mai scurta, sau chiar doua, cum ar fi o escapada de weekend intr-unul dintre marile orase ale Europei.

Managerul proiectului Oferte City Break in cadrul Christian Tour, Romina Dumitru, precizeaza: "Mentalitatea turistului roman s-a schimbat foarte mult. Daca acum cativa ani avea o singura vacanta, cea de vara, in prezent romanul merge in acea vacanta, care este, mai ales, intr-o destinatie de litoral, dar isi programeaza si una-doua vacante mai scurte in orase europene. Tinerii care lucreaza in corporatii au dat tonul in acest sens, iar comportamentul lor a fost copiat si de alte categorii sociale."

Astfel, seria de oferte city break lansata de Christian Tour cuprinde pachete de minivacante de 2-3 zile in cele mai populare destinatii europene, printre care: Roma, Barcelona, Paris, Londra, Praga, Viena, Milano, Bruxelles, Amsterdam, Florenta, Venetia, Lisabona, Berlin, Madrid, Istanbul etc.

Avantajul si farmecul unei oferte city break consta in faptul ca poti vizita marile orase ale Europei intr-un timp scurt si la un pret rezonabil.

Spre exemplu, in aceasta toamna ai posibilitatea sa pleci la Roma cu preturi pornind de la doar 198 Euro, incluzand doua nopti de cazare si biletele de avion dus-intors pentru doi adulti.

In acelasi timp, ofertele city break pentru capitala Frantei, o alta destinatie cheie a acestei categorii de vacante, au preturi incepand de la aproximativ 400 Euro pentru doua persoane. Iar cei care doresc sa mearga intr-un weekend in Amsterdam ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 500 Euro pentru doi adulti.

Variantele de oferte city break propuse de Christian Tour sunt multiple, fiind create astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor, in functie de gusturi si buget.

In timp ce unele persoane isi doresc un city break relaxant, doar pentru a evada din rutina cotidiana si a scapa de stresul de la serviciu pentru cateva zile, alte persoane transforma experienta unei astfel de minivacante intr-o ocazie unica pentru o sesiune de shopping.

La polul opus, exista si acea categorie de turisti care vaneaza oferte city break pentru a vizita cat mai multe obiective turistice si a bifa pe harta noi destinatii.

Asadar, indiferent ca-ti doresti sa te relaxezi la o cafenea de pe bulevardul La Rambla, sa cutreieri bazarurile turcesti sau sa iei la rand toate muzeele din Paris, un city break este oricand o idee buna pentru a petrece timp pretios alaturi de familie sau prieteni.

Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Christian Tour si analizeaza ofertele city break disponibile.

Atentie! Tarifele afisate au toate taxele incluse, iar procesul de rezervare se face 100% online, plata realizandu-se exclusiv cu cardul.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#oferte city break , #destinatii