Cuplul de români care își planifică o vacanță pentru 4 luni. "Unde lucrați? Aș vrea să mă angajez și eu la firma dumneavoastră"

Sambata, 27 Mai 2023, ora 15:05
13601 citiri
Cuplul de români care își planifică o vacanță pentru 4 luni. "Unde lucrați? Aș vrea să mă angajez și eu la firma dumneavoastră"
Peisaj din Bali FOTO Pixabay

În timp ce unii români nu au reușit să finalizeze până acum planurile de vacanță pentru sezonul estival, alții planifică deja concediile pentru anul următor.

Este cazul unei tinere care anunță că vrea să petreacă alături de partenerul său aproximativ 100 de zile de vacanță în Asia, la începutul lui 2024.

Aceasta cere păreri legate de țările aflate pe lista sa într-o postare pe un grup dedicat călătoriilor.

"Vă scriu în speranța că mă veți putea ajuta cu recomandări din experiența voastră.

Planificăm o vacanță de cuplu în Asia, avem la dispoziție 100-110 zile (ianuarie - aprilie).

Am rezervat:

30 zile Thailanda;

10 zile Cambodgia;

15 zile Malaysia;

5 zile Singapore;

30 zile Bali;

Myanmar, Laos și Vietnam le am exclus pentru că cumva sunt destul de apropiate de Thailanda și Cambodgia.

Din experiența voastră ce ați mai adăuga?

Sau la care din țările de sus ați scădea sau adună zile?", a scris aceasta pe grupul Am fost acolo.

În comentarii, mulți sunt curioși să afle cu ce se ocupă cei doi așa încât să poată avea 4 luni de vacanță.

"Cum de aveți atâtea zile libere?"

"Unde lucrați? Aș vrea să mă angajez și eu la firma dvs."

"După un business trip în Vietnam aș vrea să revin și cu familia într-o călătorie. Frumoasă experiență. Eu am stat Ho Chi Minh."

"De ce să planifici tot de acum? Fă-ți planul pentru Thailanda eventual și acolo fii flexibilă. Oricum biletele de avion sunt ok ca preț. Poți lua de pe o săptămână pe alta. Te orientezi la fața locului. Vezi cum te simți într-o locație și dacă vrei să stai mai mult sau mai puțin. Nu rezerva cazări de pe acum. Clar în Malaiezia nu am văzut cine știe ce atracții. Însă Vietnam e foarte interesant și Laos e foarte lăudat de vloggerii Cristi și Ralu. Ție îți pot părea asemănătoare de aici, dar sunt popoare cu istorie diferită. Așa au și unii americani impresia, că în Europa țările sunt foarte asemănătoare. Că suntem că ei, la grămadă. Nimic mai fals!"

"Cum de aveți atâtea zile libere?"

"În Indonezia, pe lângă Bali, mai sunt două zone unice cu wildlife, care merită văzute: Borneo și Komodo. Deci aş sta 20 zile în Bali, 5 în Borneo și 5 în Komodo (care e spectaculos, dar un pic departe de celelalte două insule)."

"Cambodgia, Thaïlande diferite total de Vietnam. Nici bucătăria nu-i la fel. Aș lăsa Cambodgia pentru Vietnam. Apoi Japonia e super, total diferită de restul și nu așa scumpă. Bali 30 de zile e prea mult și nu-i așa top, după mine, se aseamănă cu Thaïlanda."

"V-aș recomanda să schimbați Cambodgia cu Vietnam. Aveți mult mai multe de văzut/ făcut. Dacă aveți nevoie, va pot ajuta cu recomandări!"

"Dintre toate, Singapore are cele mai puține zile, ori pentru mine personal, cu siguranță Singapore ar avea cele mai multe zile! Și ar fi prima pe lista! Depinde și de ce criterii urmăriți! Am fost în Singapore, recomand, se merită! Dar acum, mai depinde și de gusturile fiecăruia în parte."

"Eu aș sta 10 zile, minimum, în Singapore!"

"Din ce-am văzut pe la vloggerii ce-i urmăresc, mi-au dat senzația că Malayesia nu-i așa ofertantă/ plăcută și mai degrabă aș alege Vietnamul...mai cere opinii, poate greșesc."

"Filipine, zona Cebu. Nu aș sta în Bali mai mult de 10 zile, aș pleca și în alte regiuni din Indonezia (Manado, Makassar, Medan - lacul Tobă, etc)."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rusia construiește noi rute comerciale către Asia pentru a reduce impactul sancțiunilor occidentale. Apropierea dintre Moscova, China și India va crește
Rusia construiește noi rute comerciale către Asia pentru a reduce impactul sancțiunilor occidentale. Apropierea dintre Moscova, China și India va crește
Rusia accelerează construirea a două noi coridoare de transport care leagă Asia și Europa, încercând să uşureze impactul sancţiunilor occidentale, în timp ce escaladarea în Orientul...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vacanta, #turisti romani, #4 luni, #destinatii vacanta, #Asia , #stiri vacanta