Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Cum sa te pregatesti pentru o vacanta alaturi de familia ta

Advertorial
Luni, 27 Februarie 2017, ora 16:35
11941 citiri
Cum sa te pregatesti pentru o vacanta alaturi de familia ta

Vacanta de primavara este o experienta pentru intreaga familie. Cateva zile, departe de casa si de orasul aglomerat, este ca un cadou binemeritat atat pentru copiii vostri, cat si pentru voi, ca parinti.

Cine nu si-ar dori un loc de vis, in care linistea si relaxarea sa fie singurele lucruri care sa ii creeze starea de bine?

Pentru ca aceasta stare sa nu fie perturbata de niciun factor, cel mai bine este sa planifici vacanta din timp. Iar cum urmatoarele zile libere pentru toti membrii familiei sunt cele de Paste, nu mai este atat de mult timp de pierdut.

Pentru a evita neplacerile, inca din momentul impachetarii bagajului si pana la final, mai jos sunt cateva recomandari pentru o vacanta de vis, alaturi de familia ta.

Top 5 sfaturi importante pentru vacanta de Paste

Inca de acum un an ai asteptat vacanta de Paste. Ai economisit bani, ai luat in calcul diferite optiuni pentru vacanta perfecta si te-ai uitat dupa cele mai bune zile pentru vacanta. Pentru a nu omite nimic, mai jos ai cateva sfaturi care sa te ajute cu planificarea intregii calatorii.

1. Ofertele de calatorie. Cauta din timp destinatia pentru vacanta ideala si compara informatiile si ofertele de la fiecare agentie de turism. Ia in calcul fiecare pachet si vezi ce este inclus in el. Daca preferi o vacanta pe meleaguri romanesti, iti oferim un mic pont: TUI Travel pune la dispozitie oferte de Paste in Romania la preturi foarte accesibile.

2. Fa itinerariul traseului pe care vrei sa il parcurgi. Este foarte important sa conturezi tot traseul, mai ales daca pornesti la drum cu masina. Poti face un traseu in care sa vizitezi mai multe puncte turistice si sa te documentezi cu privire la alternativele de drum care iti sunt pe harta. Asigura-te ca ai toate cele necesare pentru drum, de la gadgeturi pana la truse medicale si alimente.

3. Asigura-te ca masina ta este pregatita pentru acest traseu. Fa o revizie completa si schimba piesele care sunt uzate, de la uleiul de motor, pana la anvelope etc. Autoatu are oferte foarte bune la piese auto Ford, spre exemplu.

4. Mergi din timp la cumparaturi pentru vacanta. In acest fel, eviti cozile din perioada vacantei de Paste si poti sa fi atent cu privire la ceea ce ai putea uita sa cumperi. Asigura-te ca fiecare membru al familiei va fi complet echipat pentru vacanta ideala.

5. Asigura-te ca ai suficiente bagaje pentru toate lucrurile. Tine cont ca la final vor fi lucruri neprevazute pe care va trebui sa le pui in bagaj. Homex ofera diverse modele de trolere pentru intreaga familie.

Orice planificare facuta din timp si in detaliu te va ajuta sa economisesti timp si bani. Este foarte important sa nu omiti detalii importante care ar putea sa iti strice vacanta.

Acestea fiind spuse, va uram o vacanta perfecta in cea mai frumoasa zona din Romania.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#vacanta Paste, #pregatiri vacanta , #concediu