Cum sa alegi un operator de transport international de care sa fii multumit?

Advertorial
Vineri, 26 Mai 2017, ora 14:39
10941 citiri
Cum sa alegi un operator de transport international de care sa fii multumit?

(P) Sa calatoresti international a devenit din ce in ce mai usor. Daca acum cateva zeci de ani optiunile erau foarte limitate si foarte scumpe, astazi alegerea operatorului de transport se face in functie de facilitati si avantaje.

Voiajele cu avionul, vaporul, trenul sau masina isi au fiecare avantajele si dezavantajele specifice de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi mijlocul de transport.

Citeste in randurile urmatoare optiunea preferata de catre noi si, mai ales, motivele concrete.

Un raport pret-calitate foarte bun

Cel mai avantajos mod de trasport international este reprezentat de calatoriile cu autocarul sau cu microbuzul de la adresa la adresa. De ce? In primul rand este foarte versatil si iti permite sa ajungi in anumite destinatii specifice direct, fara a fi nevoie sa schimbi mai multe mijloace de transport, totul la un cost redus.

Imagineaza-ti ca ai calatorit cu trenul pana in Viena, dar pentru a ajunge la destinatia preferata de tine aflata la inca 20 de kilometri trebuie sa apelezi la inca o modalitate de transport.

Mai mult decat atat, daca nu stii limba vorbita in tara in care ai ajuns si nu ai nici locatia de unde trebuie sa plece microbuzul sau taxiul respectiv vei pierde timp pretios pentru a te descurca.

Conditii de transport

Cel mai important factor in alegerea unui operator de transport international este reprezentat chiar de catre conditiile de transport.

Facilitatile, rapiditatea, informatiile aditionale oferite de catre transportator si bonusurile pe care le primesti sunt importante pentru o experienta de calatorie cat mai buna.

Firma de transport care inglobeaza toata avantajele mentionate pana acum este Romfour: nu doar beneficiezi de curse de la domiciliul tau la o alta adresa specifica, ci si ai parte de conditii excelente de transport.

De exemplu, daca iti cauti o firma care sa ofere transport persoane Bucuresti - Roma si analizezi oferta unui operator precum Romfour.com, vei descoperi ca microbuzele si autocarele sunt de ultima generatie ceea ce iti va asigura un confort maxim la drum.

De asemenea, vei avea spatiu suficient pentru bagaje fara sa fie nevoie sa platesti nicio taxa aditionala, iar la fiecare voiaj international vei primi inclusiv o masa calda gratuita.

In cele din urma, chiar daca principala variabila de care majoritatea calatorilor tin cont este pretul, recomandarea noastra este sa te asiguri ca vei primi serviciile si beneficiile pe care le doresti, la un pret corect.

Tu unde iti planuiesti urmatoarea ta calatorie?

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#transport Roma autocar , #destinatii