Cum functioneaza aplicatia "Alerta de pret" lansata azi de Wizz Air

Miercuri, 10 Februarie 2021, ora 11:20
Autor: David Anghel
Cum functioneaza aplicatia "Alerta de pret" lansata azi de Wizz Air
Wizz Air a lansat alerta de pret FOTO facebook

Wizz Air anunta astazi ca a introdus o noua functie in aplicatia sa mobila, care le va permite clientilor Wizz Air sa activeze alerte de pret pentru zborurile de interes.

Cu aceasta actualizare a aplicatiei, utilizatorii inregistrati pot stabili acum alerte de pret pentru pana la cinci zboruri pe care doresc sa rezerve bilete.

Aceasta noua caracteristica ii va notifica in mod automat pe utilizatori cu privire la cresterea sau scaderea preturilor biletelor, astfel incat clientii sa poata rezerva rapid daca tarifele incep brusc sa urce sau sa profite de scaderile de pret de la tarifele de baza deja foarte mici ale Wizz Air.

Pentru a configura o alerta de pret, pur si simplu descarcati aplicatia mobila Wizz Air, conectati-va la contul dumneavoastra, cautati un zbor si apoi activati "alertele de pret". Alertele sunt trimise o data pe zi printr-o notificare push si se vor sterge automat odata cu plecarea zborului urmarit. Aplicatia mobila Wizz Air este disponibila gratuit pentru utilizatorii de Android si iOS.

b>Mai puteti citi:

 Articol citit de 2413 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  proelectron
  10.02.2021, 14:13
  Banditi
  Am cumparat bilete pentru niste prieteni din Germania care veneau in vizita la mine si de 2 ori au anulat cursa fara sa-mi inapoieze banii. Am incercat din nou sa cumpar bilete de avion pentru aceeasi prieteni dar nu-mi dau voie decat daca eu personal sunt titularul biletului de avion. De luat banii mi i-au luat foarte repede dar de inapoiat isi gasesc tot felul de motive . Nu se numeste asta banditism pe fata ??