Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Citeste acum de ce calatoria este un remediu al rutinei!

Advertorial
Marti, 05 Februarie 2019, ora 17:46
9102 citiri
Citeste acum de ce calatoria este un remediu al rutinei!

Te simti extenuat? Esti indispus si nu te mai poti bucura de micile frumuseti ale vietii? Odata cu inaintarea in varsta si acumularea responsabilitatilor unui adult, deseori se amana constant grija fata de propria persoana, pe lista prioritatilor aflandu-se aspecte care sunt concentrate pe viata profesionala si cea de familie.

Rutina este definita ca fiind repetarea continua, periodica (zi de zi, saptamana de saptamana, etc.) a acelorasi activitati. Deseori ea apare datorita programului de lucru de la serviciu, dar si datorita responsabilitatilor constante care completeaza viata unei persoane.

Fie ca esti inca in sistemul educational, fie ca ai depasit aceasta perioada, este important ca ocazional sa intrerupi acest ciclu, facand ceva imprevizibil, surprinzandu-te, introducand in agenda si "altceva".

De ce sa ai printre hobby-urile tale calatoria?

Din ce in ce mai multe persoane au inceput de-a lungul ultimilor ani sa investeasca in vacante, mergand in concediu cel putin o data pe an. C

alatoria este o activitate care ofera foarte multe beneficii, punand la dispozitia celor dornici sa descopere frumusetile lumii, posibilitatea de a invata de la culturi internationale, descoperind destinatii fie care au marcat istoria, fie care gazduiesc natura pura, aproape neatinsa de interventia omenirii.

Daca iti doresti sa vizitezi frumusetile Romaniei, organizand o excursie in tara, vei avea nevoie si de un transport intern de cea mai buna calitate.

Indiferent care este destinatia pe care o alegi, drumul catre aceasta are un rol major, putand influenta intreaga escapada. In mod special daca vrei sa pleci in strainatate, trebuie sa apelezi la servicii de calitate, atat in ceea ce priveste cazarea, cat si mijlocul de deplasare.

Pentru servicii de top, Tabita Tour iti pune la dispozitie transport international in Europa, astfel incat sa te bucuri fara griji de orice voiaj pe care planuiesti sa il faci.

Calatorind, vizitand intrega lume, ai ocazia de a te dezvolta, de a invata constant lucruri si persoane noi, evoluand, acumuland o experienta care nu se poate dobandi altfel.

Acest hobby este considerat ca fiind un remediu al rutinei, deoarece reprezinta ocazia perfecta in care corpul si mintea se pot detensiona, organismul regenerandu-se in ritmul sau propriu.

El ajuta la imbunatatirea starii de sanatate, rezultatele fiind resimtite pe perioade indelungate de timp.

Stresul si oboseala care se acumulueaza in timp datorita responsabilitatilor numeroase de la locul de munca, dar si un stil de viata agitat, pot conduce la afectiuni atat de ordin psihic si emotional, cat si la nivelul organismului.

Efectele unei rutine care nu permite folosirea creativitatii sau detensionarea fizica si mentala, se resimt tarziu, primul simptom fiind lipsa de energie pentru a te bucura de propriile realizari, dar si lipsa de timp pentru a-ti creea noi amintiri.

Cerintele pe care societatea moderna le are de la fiecare persoana in parte, sunt mult mai numeroase si dificile, comparativ cu anii precedenti.

Acestea se pot solutiona de cele mai multe ori, printr-o organizare foarte buna a timpului si prioritatilor, cu rabdare si capacitatea de a privi o problema atat in ansamblu, cat si in detaliu.

Timpul liber petrecut facand activitati care sa te relaxeze, ajuta la mentinerea unui echilibru care iti va imbunatati starea de sanatate, dar si puterea de concentrare si creativitatea.

Astfel, vei reusi sa iti indeplinesti toate planurile fara a-ti periclita stilul de viata si bunastarea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#destinatii vacanta, #planificare vacanta, #transport international , #destinatii