Conditii mai blande pentru romani la intrarea in Cipru, pentru a atrage turistii

Vineri, 05 Martie 2021, ora 11:03
Autor: David Anghel
Conditii mai blande pentru romani la intrarea in Cipru, pentru a atrage turistii
Cipru este una dintre destinatiile favorite ale romanilor FOTO facebook

Romania se afla inca pe lista rosie a autoritatilor cipriote, din cauza indicelui epidemiologic mare, dar, incepand cu 1 martie, statul insular a imblanzit conditiile de intrare in tara, probabil pentru a atrage turistii.

Astfel, carantina obligatorie de 14 zile a fost inlocuita cu obligativitatea prezentarii unui test PCR negativ pentru infectia cu COVID-19, efectuat cu 72 ore inainte de calatorie, urmat de autoizolarea la o resedinta declarata pentru 72 ore si efectuarea unui al doilea test PCR la finalul celor 72 ore de autoizolare. Iesirea din autoizolare se face doar daca rezultatul este negativ, care trebuie trimis la adresa de e-mail: monada@mphs.moh.gov.cy.
Testele PCR vor fi efectuate pe cheltuiala proprie.

Asadar, cei care intentioneaza sa petreaca o vacanta in Cipru trebuie sa ia in considerare aceste noi reglemantari.

Autoritatile intentioneaza ca din luna martie, fara a se preciza o data excata, sa permita accesul fara nicio restrictie a calatorilor vaccinati de Covid.

Citeste si:

 Articol citit de 3698 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Porcul
  05.03.2021, 11:56
  Mi-e si mila de amaratii astia,care nu stiu cu ce sa-si mai rasfete
  vizitatorii . Desi este una dintre cele mai frumoase tari,nu o sa aiba niciodata turistii Chinei,care a introdus testul Covid anal,obligatoriu.Sunt sigur,ca respectivii turisti,vor cere si repetarea testului contra cost,zilnic de mai multe ori.Asta inseamna,sa te duca mintea.