Cele mai ieftine hoteluri de 5 stele la sfarsitul lunii august. Locuri de pe litoral unde romanii pot ajunge cu masina

Autor: Paul Barbu - Redactor
Marti, 11 August 2020, ora 05:59
16420 citiri
Cele mai ieftine hoteluri de 5 stele la sfarsitul lunii august. Locuri de pe litoral unde romanii pot ajunge cu masina
Foto: Belle Epoqur Boutique

Pentru ultima saptamana din august, hotelurile de 5 stele incearca sa atraga cat mai multi turisti, astfel ca ofertele sunt aproape pentru orice buzunar. Ziare.com a ales destinatii in care turistii pot ajunge cu masina proprie.

In Bulgaria

La Nisipurile de Aur, International Hotel Casino & Tower Suites are o oferta de aproape 2.900 de lei pentru un cuplu. Cazarea se face intr-o camera dubla twin sau twin deluxe cu vedere la parc. Aceasta camera are aer conditionat si zona de relaxare, cu canapea, TV prin cablu si minibar. In plus, oaspetii au la dispozitie un restaurant tip bufet cu preparate internationale si bucatarie deschisa.

La hotel Admiral, oferta este ceva mai scumpa, de putin peste 3.500 de lei, dar in acest pret este inclusa si cazare pentru un copil. Cazarea se face intr-o camera cu 2 paturi single si o canapea extensibila. Aveti micul dejun si cina incluse, iar accesul este gratuit la plaja privata a hotelului.

In apropiere de Balchik se afla Lighthouse & Spa Hotel care va asteapta cu o oferta de 3.300 de lei pentru un cuplu care doreste o vacanta in ultima saptamana din aceasta vara. Micul dejun este inclus. Cazarea se face intr-o camera dubla twin cu vedere la golf.

In Grecia

Destinatia preferata a romanilor care merg cu masina in Grecia ramane Thassos. Asa ca, si aici gasiti hoteluri de 5 stele cu oferte, dar la preturi aproape duble fata de cele din Bulgaria.

De asemenea, daca la hotelurile din Bulgaria, camera sunt mult mai spatioase, de minim 30-35 de metri patrati, in Grecia acestea sunt mult mai mici, avand o medie de 22-24 de mp.

Hotel Ilio Mare din Prinos are o oferta de 5.500 de lei pentru un sejur de 7 nopti. In tarif este inclus si micul dejun. "Situat pe plaja Dassilio din Skala Prinou, hotelul de 5 stele Ilio Mare are arhitectura coloniala si stil exotic. Acesta ofera cazare de lux, restaurante rafinate si un teren de tenis", asa este descries hotelul. Cu toate acestea are note mai mici decat majoritatea hotelurilor de 5 stele.

Thassos Grand Resort din Alyki are si el o oferta asemanatoare pentru cei care vor o plaja restrasa si fara prea multa lume in jurul lor. Oferta are inclus micul dejun. Thassos Grand Resort ofera acces direct la o plaja privata din Thassos si are 2 piscine in aer liber, un restaurant bufet cu numeroase meniuri mediteraneene autentice, o taverna traditionala greceasca, un bar pe plaja si un bar la piscina.

In Halkidiki, Krotiri Resort se poate lauda cu cele mai bune preturi din regiune. Situat in Agios Nikolaos, hotelul ofera micul dejun in tariful de aproape 4.200 de lei. Cazarea se face intr-o camera dubla superioara. Tot undeva in aceasta zona de pret este si Alia Palace hotel, un resort destinat adultilor peste 16 ani. Camera este asemanatoare cu cea din hotelul concurrent, numai ca este cu vedere la mare.

In Romania

Unul dintre cele mai ieftine hoteluri de 5 stele de pe litoralul romanesc este New Belvedere din Mangalia, care vinde un sejur de 7 nopti la final de luna cu aproape 5.500 de lei. In acest pret, hotelul are inclus micul dejun si pranzul, iar cazarea se face intr-o camera dubla deluxe.

"Situat la doar 50 de metri de Marea Neagra, chiar vizavi de sanatoriul balnear din Mangalia, hotelul New Belvedere, fostul President, este construit pe ruinele vechii cetati romane Callatis. Acesta are WiFi gratuit, o plaja privata, piscina si piscina pentru copii.", asa este descries hotelul.

Cel mai ieftin este, in schimb, Belle Epoque Boutique, din Constanta. Hotelul este unul numai pentru adulti, iar tariful pentru un sejur aici ajunge la 4.900 de lei. In pret aveti inclus si micul dejun, cazarea facandu-se intr-o camera queen deluxe.

"Belle Epoque Boutique Villa se afla intr-o cladire istorica din orasul vechi din Constanta si pune la dispozitie camere in stil baroc, cu decor individual. Terasa de pe acoperis ofera vedere frumoasa la port", se arata in descrierea hotelului.

In Mamaia Nord, Phoenicia Royal Hotel este cel mai ieftin hotel de 5 stele in ultima saptamana din august. Un sejur aici costa peste 7.200 de lei. Cazarea se face intr-o suita deluxe cu vedere lateral la mare si nu prea aveti nimic inclus in pachet.

In Albania

Plaja Ksamil din Albania are cele mai ieftine hoteluri de 5 stele dintre toate cele comparate aici. Cu toate acestea trebuie mentionat ca nivelul de confort in hotelurile de 5 stele din restul statelor comparate este mult mai mare decat ceea ce ofera Albania.

Astfel ca, Hotel Poseidon este hotelul de 5 stele care vine cu un sejur de 7 nopti pentru numai 2.700 de lei. Situat in Ksamil, la 100 de metri de plaja Ksamil, Hotelul Poseidon are un restaurant, bar, gradina si parcare privata gratuita. Facilitatile includ room-service, receptie cu program nonstop si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele hotelului. Toate camerele au patio cu vedere la gradina. Camera pe care acest hotel o pune la bataie in oferta este una family pentru ca are ubn pat mare dublu si un pat suprapus, in cazul in care mergeti cu copiii.

Hotelul Bougainville Bay din Saranda este al doilea pe lista noastra de hoteluri ieftine cu un tarif de 3.800 de lei. Hotelul "Bougainville Bay este situat in orasul Saranda din regiunea Vlore. Proprietatea are o piscina interioara, facilitati pentru sporturi acvatice si o plaja privata. Oaspetii au la dispozitie o parcare privata si beneficiaza de acces WiFi gratuit in intregul hotel", se arata in descrierea hotelului.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#hoteluri de 5 stele, #vacante de 5 stele , #hoteluri