Cele mai enervante obiceiuri ale pasagerilor din avion

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 14:55
4910 citiri
Cele mai enervante obiceiuri ale pasagerilor din avion

Un studiu realizat in randul pasagerilor care circula cu avionul scoate la iveala cele mai enervante obiceiuri care iti pot strica o intreaga vacanta.

Coada la care trebuie sa stai pentru a merge la toaleta, pasagerii care vorbesc in continuu sau bebelusii care plang sunt doar cateva dintre lucrurile care ne pot incerca nervii in timpul zborului, arata CNN.

Persoanele care ocupa locul de bagaje al altora

Ajungi la timp pentru a te imbarca in avion, urci si iti ocupi locul, nu inainte de a-ti aseza frumos lucrurile in spatiul destinat bagajelor de mana de deasupra capului. In urma ta, urca un pasager care cara dupa el doua valize si multe sacose pline de cumparaturi. Ce face? Iti striveste paltonul si palaria cu bagajele sale "de mana", dupa care il vezi ca se asaza cu 12 scaune mai incolo.

Bebelusii care nu se mai opresc din plans

Acelasi studiu a scos la iveala faptul ca una dintre dorintele arzatoare ale pasagerilor o reprezinta un zbor fara copii prin preajma. Desigur, vorbim despre dorintele pasagerilor care nu sunt parinti si care isi doresc sa calatoreasca in liniste. Atunci cand ai copii, lucrurile stau putin diferit.

Vizitele repetate la toaleta ale vecinilor de scaun

Atunci cand stai pe unul dintre locurile dinspre culoar ti-ai dori ca cei de la geam sa invete sa-si controleze vezica urinara. Astfel, nu ai mai fi nevoit sa te ridici de fiecare data cand merge si se intoarce de la toaleta.

Cozile de la toaleta

In timp ce tu stai cu picioarele stranse langa usa toaletei din avion, te intrebi ce face pasagerul care tocmai a intrat inaintea ta acolo de sta atat de mult si nu se gandeste si la cei de afata. Este destul de neplacut sa stai la coada in avion pentru a-ti satisface nevoile fiziologice, semnaleaza pasagerii.

Gustarile intens mirositoare ale pasagerilor

De cand companiile de zbor au inceput sa reduca serviciile alimentare oferite pasagerilor, acestia au inceput sa vina cu pachetel de acasa. Totusi, unii chiar isi curata frigiderul de tot ce le-a mai ramas mirositor atunci cand isi fac gustarile pentru zbor.

Schimb de viroze la bord

Nimeni nu-si doreste sa se aleaga cu tot felul de boli cand pleaca sau cand se intoarce din vacante. Totusi, ce este de facut cu pasagerii care tusesc si stranuta in continuu, fara sa puna mana la gura, fara sa foloseasca batista sau o masca de protectie?

Oamenii care vorbesc neincetat si cei care folosesc jocuri electronice cu sunetul pornit

Incerci sa citesti, dar vecinii tai de scaun insista sa se cunoasca mai bine si sa isi relateaze intreaga viata. Daca ar fi doar ei, ar fi bine, dar ce te faci atunci cand in jurul tau mai sunt si oameni care folosesc jocuri electronice fara a se sinchisi sa le dea pe silentios?

Pasagerii care se descalta si cei care nu se spala

Tot in categoria lucrurilor deranjante intra si vecinii de scaun care nu sunt deloc prieteni cu apa si sapunul, cu atat mai putin cu deodorantul. Unii se mai si descalta...

Dupa o lista atat de lunga, ne-am putea gandi ca a luat sfarsit calvarul. Ei bine, abia dupa ce esti imbrancit de pasagerii care incearca sa coboare inaintea ta din avion si dupa ce auzi un cor de "Alo? Da, am aterizat cu bine" poti spune ca s-a incheiat totul.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#pasageri enervanti avion, #gesturi suparatoare zbor avion , #calatorie