Cel mai rapid transfer de la aeroport se realizeaza cu ajutorul aplicatiilor pentru telefon

Marti, 29 August 2017, ora 12:00
3324 citiri

Tranferul de la Aeroportul Otopeni poate fi dificil, mai ales daca ai un zbor cu aterizare in orele de noapte, atunci cand posibilitatile de transport sunt reduse considerabil. Ce ai alege intre serviciile de taxi si cele de transfer cu un sofer personal?

Bagajele numeroase si grele nu sunt prea usor de transportat cu mijloacele de transport public. Au fost dezvoltate multiple aplicatii pentru a te ajuta sa iti alegi masina potrivita cu care sa ajungi pana in capitala.

Sa apelezi la un serviciu de transfer aeroport cu o masina cu sofer este mult mai avantajos decat sa apelezi la serviciile de taxi. In primul rand, poti din timp sa rezervi o masina, cu o zi inainte de zbor.

Tarife stabile si modalitati avantajoase de plata

De asemenea, vei cunoaste tariful exact inainte de a confirma comanda. Luand in considerare preturile taxi-urilor de la aeroport si modul in care fiecare sofer poate sa-si faca propriul sau tarif, la sigur nu iti doresti sa ai astfel de intamplari neplacute.

Folosind aplicatiile pentru mobil vei sti sigur ce tarif iti va fi perceput si cat anume te va costa calatoria.

Exista aplicatii mobile prin care poti sa faci o comanda imediat, in timp real, daca, de exemplu, a aterizat avionul si ai nevoie imedita de o masina pentru transfer de la aeroport sau poti sa faci rezervarea din timp, chiar si cu o zi inainte.

In orice moment poti apela la echipa de consultanta si serviciul clienti in cazul in care ai intrebari sau neclaritati.

Metoda de plata in cazul unui transfer de la aeroport este si ea foarte importanta. De multe ori se poate intampla ca atunci cand revii in tara, sa nu ai bani cash pentru a plati.

Astfel, ai posibilitatea sa platesti fie cash, fie cu card bancar, fie in baza conturilor corporate.

O astfel de aplicatie este myLimoCab, cu aceasta poti sa iti alegi masina cu care vrei sa calatoresti, dintr-o flota de masini noi si verificate constant.

De asemenea, in cazul in care nu ai posibilitatea sa descarci aplicatia, poti sa faci rezervarea telefonic sau prin e-mail.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#transfer aeroport , #calatorie