Unde poti merge in aprilie, iar cazarea sa te coste sub 100 de lei pe noapte

Sambata, 27 Martie 2021, ora 23:30
6489 citiri
Unde poti merge in aprilie, iar cazarea sa te coste sub 100 de lei pe noapte
Foto: Pixabay.com

Luna aprilie inseamna, in cel de-al doilea an al pandemiei, vacanta pentru elevi, cel putin in Romania, unde autoritatile joaca un bambilici decizional cu anul scolar. Asa ca, daca toata luna aceasta este una de vacanta pentru cei mici, am cautat sa vedem unde puteti merge pentru o vacanta ieftina de-o saptamana, la care cazarea sa coste sub 100 de lei pe noapte. Raspunsul scurt este: mai pe nicaieri!

Pentru o cazare de sub 100 de lei pe noapte va trebui sa luati statiunile la puricat pe platformele de rezervari sau puteti merge la o agentie de turism, unde preturile s-ar putea sa fie ceva mai bune pentru ca aici comisioanele percepute pentru unitatile de cazare sunt mai mici.

Ca sa va faceti o idee, la o agentie de turism, in general, pensiunea cedeaza pentru rezervare, un comision de maximum 10%. In schimb, platformelor de rezervare pensiunile le cedeaza comisioane duble, adica de 18-20%. Din acest motiv, veti descoperi ca pe unele platforme de rezervare, preturile la cazare sunt mai mari decat direct la receptie sau la o agentie.

Dar trecand peste asta, am cerut oferte de sub 100 de lei de la o agentie de turism pentru partea montana apropiata de Bucuresti. Si am gasit in Sinaia, la o pensiune, cazare cu 79 de lei, fara masa. Era singura oferta. Pe platformele de rezervare, cea mai ieftina oferta este doar de 110 lei.

Cea mai mica oferta care ne-a fost data a fost pentru un hostel din Busteni, astfel ca, pentru 41 de lei va puteti caza intr-o camera dubla, fara masa. De asemenea, mai puteti rezerva si la o pensiune cu 75 de lei pe noapte.

Cele mai multe oferte le-am descoperit in Moeciu de Jos, unde vilele acreditate au preturi de 80-85 de lei/ noapte.

La Predeal, o singura cabana va poate primi intre 11 si 18 aprilie, cu un pret destul de rezonabil, de numai 81 de lei pe noapte de persoana.

Preturi peste 100 de lei pe platformele de rezervari

Daca va incercati norocul pe platformele de rezervari, atunci va trebui sa cautati serios, mai ales daca mergeti "pe buget". Astfel ca, ne-am incercat norocul la Caciulata, iar acolo, o singura casa administrata particular ne putea caza la pret de sub 100 de lei. Mai precis, 99 de lei pe noapte.

Exista si oferte depentru doi adulti si un copil la pensiuni de 3 margarete, iar acestea se duc undeva la 140 de lei pe noapte pentru toti. Deci raportul calitate pret intra in zona noastra.

In schimb, daca vreti o zona cu adevarat ieftina si aveti chef si de un drum frumos cu masina, va trebui sa incercati o cazare in zona Covasnei. Aici veti descoperi foarte multe pensiuni frumoase si ieftine. Iar zona ofera o sumedenie de experiente absolut fabuloase daca stiti unde sa mergeti si ce sa cautati.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#cazare sub 100 de lei, #cazari ieftine, #vacante ieftine , #stiri vacanta