Blue Air lanseaza 37 de rute noi cu reducere de 35 % la bilete

Vineri, 12 Martie 2021, ora 15:59
Autor: David Anghel
Blue Air lanseaza 37 de rute noi cu reducere de 35 % la bilete
Blue Air FOTO facebook

Singura companie romaneasca low-cost lanseaza 37 de rute noi din Romania, in cadrul orarului de vara 2021, si anunta o reducere de 35% la acestea.

Blue Air lanseaza campania "Sa incercam ceva nou/ Let's Fly Somewhere New", oferind o reducere de 35% la toate zborurile, din noile destinatii incluse in programul de vara 2021 (28 martie - 30 octombrie 2021).

Oferta este valabila in perioada 12-14 martie 2021, pentru toate zborurile cu date de calatorie pana la 30 octombrie 2021.

Toate rezervarile includ optiunea de a schimba datele calatoriei o singura data, in mod gratuit, platind doar diferenta de tarif, daca este cazul.

Cu aceasta ocazie, Blue Air va introduce 20 de rute noi din Bucuresti, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacau si 3 rute noi de la baza sa din Torino, dupa cum urmeaza:

Din Bucuresti: Atena, Barcelona, Bari, Birmingham, Bologna, Catania, Frankfurt, Glasgow, Heraklion, Lisabona, Madrid, Munchen, Mykonos, Olbia, Praga, Rodos, Roma Fiumicino, Torino, Viena, Zakynthos

Din Cluj: Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanta, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma Fiumicino si Stuttgart.

Din Bacau: Atena, Larnaca

Citeste si:

 Articol citit de 5003 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  zen1monaco
  12.03.2021, 20:59
  altii au patit-o
  https://www.gazetaromaneasca.com/observator/prim-plan/teapa-romaneasca-in-italia-voucherele-blue-air-imposibil-de-folosit-compania-denuntata-la-antitrust/
  zen1monaco
  12.03.2021, 19:32
  Blue Air da TEPE cu bilete
  Fratele meu a cumparat bilete sa zboare din Franta in Romania si retur dar ei au schimbat de doua ori plecarea si dupa aia l=au anuntat ca ai vor rambursa banii si de atunci nu a vazut nimic doar minciuni ca au pus banii in contul lui de blue air si nimic. De un an asteapta sa i se returneze banii si nu a vazut un leu inapoi. A angajato casa de avocatura sa il reprezinte si la blue air li se rupe. Ca el sunt cred ca milioane de oameni care nu si-au vazut banii inapoi. Blue Air tot minte ca ai va rambursa banii si alta data ca i-a rambursat banii si din nou ca ai va da un vaucer ai tot asa numai minciuni numai sa treaca timpul si alti prosti sa cumpere bilete ca sa fie tepuiti in felul asta. Mentionez ca fratele meu nu a vrut sa ai fie anulat biletul cu toate ca se zbura dar asa e cand vinzi 10 bilete pe un loc, dupa aia nu ai unde sa ai pui pe ceilalti 9 calatori asa ca le dai teapa. cu toate ca el a cumparat biletele cu 6 luni inainte de zbor nu a contat nimica.Si in anglia e scandal mare la radio cu biletele nerambursate iar oamenii si-au angajat avocati sa ai reprezinte. Mare grija cu blue air ca sunt tepari. Mai bine luati la wizz air sau alte companiiserioase.Nu mai zic ca fratele meu a fost nevoit sa cumpere alte bilete la alta companie ca altfel pierdea tot concediul.Oricum BLUE AIR l-a usurat de 4 bilete. TEPARII