Bagaj pentru avion: Cum sa impachetezi ca un profesionist

Marti, 18 Septembrie 2018, ora 10:42
4889 citiri
Bagaj pentru avion: Cum sa impachetezi ca un profesionist

Pregatirea corecta a bagajului pentru avion este esentiala, daca vrei sa ai parte de o calatorie placuta.

Descopera, in continuare, cum sa-ti impachetezi bagajul pentru avion ca un profesionist, astfel incat sa-ti iei tot ce ai nevoie la tine si sa nu cari foarte mult.

Fa-ti o lista cu necesarul de obiecte

Inainte sa te apuci sa-ti faci bagajul pentru avion, este obligatoriu sa treci pe o lista toate obiectele necesare pentru calatoria ta.

Ca sa-ti fie mai usor sa intocmesti lista cu pricina, grupeaza totul pe categorii: haine, produse de igiena, medicamente si echipamente electronice.

Apoi, ia in calcul cate zile vei fi plecat si cum va fi vremea in localitatea de destinatie. Dupa aceea, te poti apuca sa intocmesti lista.

Tine cont de dimensiunea bagajului

Ca sa stii ce poti sa-ti iei la tine, este foarte important sa tii cont daca vei avea bagaj de cala sau bagaj de mana.

Ideal ar fi sa ai un bagaj de mana, deoarece acesta poate fi transportat foarte usor, mai ales daca locuiesti pe litoral si esti nevoit sa iei un microbuz pentru transferul de la Constanta la Otopeni.

Bagajul de mana nu are doar avantajul de a fi usor, ci si atuul ca este gratuit, atata vreme cat respecta dimensiunile si greutatea impuse de compania aeriana cu care vei calatori.

Impacheteaza din timp

Cel mai bine ar fi sa-ti aranjezi bagajul pentru avion cu minimum 24 de ore inainte sa pleci in calatorie.

De ce este nevoie sa-ti faci bagajul din vreme? Deoarece nu se stie niciodata ce urgente pot sa apara, la birou sau acasa, inainte de zborul tau si s-ar putea sa nu mai suficient timp la dispozitie ca sa iti impachetezi lucrurile.

Totodata, este important sa-ti faci bagajul cu minimum 24 de ore inainte sa zbori ca sa ai cat mai putine griji inainte de calatorie. In ziua premergatoare zborului ar fi indicat sa te odihnesti cat mai bine si, in plus, sa nu lasi nimic sa te enerveze.

Exista diverse moduri in care ai putea sa-ti impachetezi hainele. Unul dintre ele presupune sa le rulezi. Daca vei proceda astfel, obiectele de imbracaminte nu se vor sifona si, mai mult, nu vor ocupa foarte mult loc in valiza.

In cazul in care nu-ti surade ideea rularii hainelor, cauta, pe YouTube, filmulete cu alte moduri de impachetare a hainelor.

Verifica bagajele

Cu o ora sau doua inainte sa pleci spre aeroport, verifica, din nou, bagajele, ca sa te asiguri ca nu uiti acasa nimic important.

De asemenea, profita de timpul respectiv ca sa-ti incarci telefonul telefonul mobil si celelalte dispozitive electronice pe care le vei lua cu tine.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#transfer aeroport , #calatorie