Avenue Hotels – un brand romanesc cu o noua viziune

Advertorial
Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 15:05
12290 citiri
Avenue Hotels – un brand romanesc cu o noua viziune
Avenue Hotels FOTO: avenuehotels.ro

Un nou lant de hoteluri cu capital integral romanesc care isi propune sa atraga turistii romani. Lantul Avenue Hotels este format din proprietati mici si medii de categorii diferite. Altfel spus, cate un hotel pentru fiecare buzunar.

Primul hotel din brandul Avenue – Hotel Avenue Buzau, a devenit un adevarat simbol al orasului atat prin calitatea serviciilor, cat si prin cantitatea de turisti atrasa in aceasta zona turistica. Hotel Avenue Buzau este un hotel de tip Premium Business cu sala de evenimente, restaurant si multe alte facilitati. Gazduieste periodic echipe de fotbal, persoane publice din Romania, dar si turisti straini din segmentul corporate.

Sub aceeasi semnatura, brandul detine si in Bucuresti locatia Avenue Parliament. O locatie de tip boutique aflata langa Palatul Parlamentului. Acest hotel are un concept unic de cazare in stil local intr-o cladire de apartamente. Dintre facilitatile camerelor amintim accesul la Netflix si dimensiunea peste medie a spatiilor de cazare.

In 2021, lantul s-a extins cu proprietatea Avenue Palm – tot un concept aparte. Vile direct pe plaja in Eforie Nord.

In contextul pandemiei de COVID19, turistii au inceput sa se orienteze catre proprietati mai mici si mai intime pentru a evita aglomeratia.

Brandul Avenue Hotels promoveaza intocmai unitati de cazare mici si medii cu accent pe intimitate si facilitati moderne precum smart TV, Netflix, WiFi. Hotelurile se adreseaza atat segmentului de leisure, cat si celui corporate.

Dintre proprietatile lantului mai fac parte si Hotel Expocenter, centru de sali de evenimente si sali de conferinte din zona de nord a orasului Bucuresti, dar si hotelul pentru buget limitat La Casa Nord din Bucuresti. Ambele locatii sunt situate in apropierea centrului Romexpo.

Avenue Hotels este un proiect inceput in 2016. Inainte de pandemie avea sase proprietati si aproximativ 400 de locuri de cazare, 4 sali de evenimente, 6 sali de conferinte si 3 restaurante. Industria hoteliera a fost extrem de afectata, in special unitatile de cazare din orase, iar lantul hotelier si-a restrans activitatea.

“Dupa cativa ani de activitate in domeniul hotelier, am reusit sa conturam un produs de inalta calitate, accesibil si mereu disponibil pentru oaspetii nostri” spune Adnana Matei, manager de marketing.

Cosmin Jipa este managerul general al companiei care opereaza brandul Avenue Hotels inca din 2019. S-a alaturat echipei chiar inainte de anul care a schimbat industria ospitalitatii.

“In contextual actual, managementul companiei a decis sa se concentreze pe imbunatatirea proprietatilor existente si pastrarea locurilor de munca. Din acest motiv, in prezent ne axam prea putin pe recrutare sau extindere si mai mult pe serviciile oferite prin educarea echipei deja formate.

Am profitat de perioada mai putin solicitanta pentru a ne imbunatati prezenta online si a consolida legaturile cu partenerii pentru a stimula vanzarile.

Scopul este sa devenim mai buni in operarea de hoteluri, stabilind proiecte care se concentreaza pe nevoile oaspetilor, prin proprietati accesibile, confortabile si servicii personalizate pentru fiecare tip de oaspete.

Ospitalitatea este un criteriu necesar in acest business, am studiat piata si credem ca Romania are nevoie de hoteluri care sa se concentreze asupra oaspetilor. Sunt o multime de detalii la care trebuie sa fim foarte atenti.

La Avenue Hotels, ne asiguram ca sederea dumneavoastra este o experienta exceptionala, de un confort si o originalitate incomparabila.”

Pentru ca totul incepe cu o rezervare, lantul hotelier isi propune sa ofere cel mai bun raport calitate/pret pe destinatiile in care are unitati de cazare.

Mâncarea care trebuie evitată când iei micul dejun la hotel: gândește-te de două ori înainte de a-ți umple farfuria
Mâncarea care trebuie evitată când iei micul dejun la hotel: gândește-te de două ori înainte de a-ți umple farfuria
Micul dejun gratuit este un avantaj căutat de mulți călători atunci când rezervă șederi la hotel. O selecție de chifle, brioșe și cereale alcătuiesc ofertele tipice, alături de bacon,...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Avenue Hotels, #hotel, #hotel romanesc , #hoteluri