Alege regiunea Moldovei pentru un sejur perfect

Advertorial
Luni, 19 Martie 2018, ora 16:25
21336 citiri
Alege regiunea Moldovei pentru un sejur perfect

Zona Moldovei abunda de locuri pitoresti, de peisaje de vis, dar si de unitati de cazare exemplare in care poti petrece clipe unice alaturi de cei dragi in orice anotimp al anului.

Daca alegi Moldova ca si destinatie, poti alege sa poposesti in zone precum Bucovina sau in apropierea Bacaului, in Slanic Moldova dar si in alte parti.

Atunci cand planifici un concediu, locul in care stai este cel putin la fel de important ca locurile pe care le vei vizita.

Voronetul este un loc reprezentativ al Bucovinei datorita frumusetii locului dar si a renumitei manastiri cu acelasi nume.

Poti alege ca si unitate de cazare Bucovina, atunci cand te afli intr-un periplu bucovinean, Complex Lions, o pensiune perfecta pentru un sejur complet sau o vacanta de neuitat impreuna cu familia, prietenii sau colegii si care iti ofera initimitatea si linistea de care ai atata nevoie.

Indiferent de anotimp, varsta si orasul de provenienta, poti poposi aici si cu siguranta vei ramane impresionat de arhitectura exterioara dar si de cea interioara, de eleganta si curatenia locului, de amabilitatea gazdelor, de bucatele traditionale foarte gustoase care se pot servi in incinta restaurantului.

Complex Lions are o capacitate de cazare de 60 de locuri in camere confortabile cu mobilier personalizat, cu balcon sau terasa, minibar, baie proprie, wi-fi gratuit si televizor LCD.

Pretul unei camere duble pe noapte este de 150 lei, iar rezervarile se pot face pe pagina web www.complexlions.ro

Daca alegi in destinatia ta de vacanta cazare Slanic Moldova, poti sa te cazezi la Vila Moldavia Class, o vila de patru stele, compusa din sase apartamente spatioase, care ofera confort si o calitate a serviciilor ireprosabila, intr-un cadru natural, plin de savoare si de liniste, un loc minunat pentru incarcarea bateriilor, unde vei fi deranjat doar de susurul izvoarelor si de cantecul pasarilor.

Vila Moldavia Class ofera oaspetilor veniti sansa de a se bucura de clima blanda si de calitatile extraordinare ale apelor minerale, de a admira semetia naturii si de a asculta susurul raului Slanic.

Fiecare apartament al vilei dispune de un living spatios, de un dormitor cu un pat matrimonial, de o baie in camera de dormit, de baie de serviciu, de bucatarie complet mobilata si utilitata si de balcon.

Vila detine o sauna si un jacuzzi, pentru momente de rasfat si relaxare in totalitate. In plus, in incinta se pot organiza diverse petreceri, seminarii, traininguri in sala multifunctionala.

Pretul unei nopti de cazare este de 350 lei, perioada minima de inchiriere fiind de doua nopti.

Mai multe imagini si informatii referitoare la Vila Moldavia Class poti afla accesand pagina lor web www.moldaviaclass.ro.

Indiferent ca alegi Voronet sau Slanic Moldova pentru cateva zile de odihna si evadare din cotidian, atmosfera din ambele locuri este una care te va destinde si iti va reface fortele, cunoscand in acelasi timp balsamul naturii in intimitatea ei.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#cazare Bucovina, #cazare Slanic Moldova , #destinatii