3 circuite exotice pe care nu le vei uita niciodata

Advertorial
Joi, 04 Aprilie 2019, ora 11:52
13722 citiri
3 circuite exotice pe care nu le vei uita niciodata

Au trecut deja suficiente luni din an incat sa poti incepe planurile de vacanta pentru vara si toamna lui 2019. Pentru ca inspiratia vine din documentare, iti prezentam trei circuite exotice de bifat in 2019, care te poarta pe meleaguri fascinante si de neuitat.

Luna aceasta este momentul potrivit cand poti incepe sa planuiesti vacantele, sa te documentezi despre destinatii turistice si sa conturezi cate putin din programul viitoarei calatorii.

Am ales trei destinatii populare in randul romanilor care vor sa exploreze lumea. Insa, cu propunerile de mai jos iti prezentam optiuni mai putin cunoscute, dar spectaculoase de circuite exotice pentru 2019.

Tara Curacao - Insula ascunsa a Caraibelor

Curacao este formata din insula cu acelasi nume si o insula nepopulata, numita Micul Curacao. Situata in partea de sud a Marii Caraibelor, la circa 60 de km nord de coasta Venezuelei, tara vorbitoare de limba engleza are un farmec aparte care imbina civilizatia cu exoticul.

Curacao inseamna cladiri in stil retro, decorate de nuante vii, intense. Plajele cu apa limpede si complexurile cu piscine reprezinta oaza de relaxare de care poti profita dupa zilele de explorari.

Peisajele de pe Mambo si Lagun Beach sunt completate de monumente arhitecturale precum Fortul Amsterdam si Podul Reginei Emma. Vrei sa stii mai multe despre cocktailul care a devenit celebru si poarta numele tarii? Viziteaza conacul istoric Chobolobo si afla-i povestea!

Bangkok - capitala tarii unde zambetele sunt garantate

Cunoscuta si ca "tara zambetelor", Thailanda este o destinatie exotica populara printre romanii insetati de informatii legate de culturi diferite fata de cele europene. Thailanda inseamna descoperiri in gastronomia locala, arhitectura, peisajele care iti taie respiratia, o cultura bogata si un accent pus pe viata spirituala.

In Bangkok gasesti o cultura a mancarii - gourmet, dar si stradale, impletita cu particularitatile arhitecturale care i-au adus titlul de "Orasul templelor si al palatelor".

Un circuit exotic de neratat in 2019 implica templul budist Wat Pho, de pe Insula Rattanakosin, la care ajungi usor din Bangkok. Acolo vei gasi o uriasa statuie a lui Buddha, cu o lungime de 46 metri.

Marele Palat sau resedinta regelui tarii este cel putin impresionant, la nivel de arhitectura si peisaje. Se poate spune ca acel palat este inima culturii thailandeze, mai ales pentru ca gazduieste si Templul de Smarald al lui Buddha, adica epicentrul spiritualitatii si filozofiei de viata thailandeze.

Beijing - acolo unde fascinatia se reinventeaza

Vechea civilizatie chineza este hipnotizanta pentru orice turist european. Ai atatea de vazut in China incat o astfel de vacanta exotica ar trebui sa dureze cel putin sapte zile. Moderna si inovatoare, dar traditionalista si budista - China este un ansamblu de obiective fascinante.

Ce-ar fi sa ai una dintre acele vacante exotice din 2019 bune de povestit nepotilor? Incepe cu Beijing. Acolo vei gasi o metropola activa, inovatoare si intotdeauna gata sa te surprinda. Un oras aglomerat, dar organizat.

Beijingul este si un centru cultural al Republicii Chinei, in care vei descoperi cladiri antice, dar si optiuni moderne.

In inima Beijingului se afla si Orasul Interzis, cel mai mare palat din lume. Ai de vazut aproape 1.000 de cladiri cu aproape 9.000 de camere pe care le poti vizita doar daca ai cel putin o zi intreaga la dispozitie.

Cu alte cuvinte, daca esti in cautare de circuite exotice si nu ai vazut deja China, este un "must have" al anului 2019.

De fiecare data cand cautam vacante exotice ne gandim la explorarea unei culturi, dar si relaxare. Optiunile de mai sus includ ambele variante de petrecere a timpului liber.

Vei invata, te vei distra, te vei mira de ceea ce observi in jurul tau si vei strange amintiri greu de egalat. Deci, ti-ai inceput planurile pentru 2019?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#circuite exotive DalTravel, #circuit exotic Beijing, #circuit exotiv Thailanda , #destinatii