Românii fac deja rezervări pentru vacanțele de la anul din Grecia. "Doamne, este enorm"

Sambata, 05 Noiembrie 2022, ora 14:46
20933 citiri
Românii fac deja rezervări pentru vacanțele de la anul din Grecia. "Doamne, este enorm"
Imagine din Thassos FOTO Forum Thassos/ Facebook

Sezonul estival s-a încheiat de puțin timp, însă românii sunt deja cu gândul la cele din 2023, iar unii încearcă să facă rezervări, cu speranța că vor primi oferte bune.

Este cazul unei românce care planifică un concediu alături de familie, după cum a scris pe Facebook.

"În 2023 ne-am propus să plecăm în Grecia, eu, soțul și fata de 18 ani. Am intrat pe booking și pentru o cameră mi s-a cerut 7500-9500 ron, pentru 6 zile, fără masă. Mă interesează doar dormitul, posibil și mic dejun, aproape de plajă și să fac plata în martie.

Unde găsisem pe booking la 9500 ron, îmi cerea să plătesc 50% acum. Mi s-a mai sugerat să iau 2 camere, că aș ieși mai ieftin. Aștept oferte și sugestii", a scris femeia pe Forum Thassos.

"Este enorm"

Unii dintre cei care i-au răspuns sunt de părere că prețul este foarte mare.

"Doamne, este enorm. Suntem în Tenerife, este superb, cu 55 euro pe zi avem un studio foarte mare cu un pat enorm și unul de o persoană. Mâncarea, meniu 3 feluri, 13 euro de persoană."

"Și dacă nu o cumperi ci doar o închiriezi, cât este?"

"Ce preț, am intrat și eu că tot la greci merg de ani de zile, dar am găsit tot pentru 3 persoane de la 3000 de lei 6 nopți."

"Enooorm! O să primiți aici oferte, vorbiți direct cu proprietarul, achitați avans și totul e ok."

"Mi se pare un preț mare pentru Thassos, 3 sau 4 stele (majoritatea cazărilor). Dacă e 5 stele da, înțeleg tariful, dar nu cred că e cazul aici."

"Eu mi-am făcut rezervare pentru iunie anul curent din ianuarie, pentru anul viitor optez tot pentrut ianuarie să-mi fac rezervarea (pentru anul ăsta am plătit 3200 RON, hotel cu mic dejun și cină incluse)."

"Eu am luat din scurt anul trecut în vară, cu 3500 lei 2 persoane cu mic dejun și prânz (sau cină la alegere) lângă plajă."

"Pentru Thassos este enorm doar cazare. Doar nu e Creta. Căutați mai bine. Vă pot pune în legătură cu apartamentele unde am stat anul ăsta, la prețuri muult mai mici. Îmi scrieți dacă vreți."

"Reclama exagerată a dus la aceste prețuri."

"La privat (adică pensiuni) o suită pentru trei persoane costă în jur de 100, 120 E cu condiții foarte bune."

"În decembrie apar oferte early booking. Nu acum."

"Vorbiți direct cu proprietarii, simplu și eficient și muuuult mai ieftin."

"Cred că ați greșit insula! Este hotel de 5 stele? Căutați pensiuni care au prețuri până în 100 de euro pe noapte! Găsiți ușor cu 60-70 de euro!"

"Vi s-au oferit prețuri foarte mari exagerate. În Thassos de la 40 euro pe noapte, condiții de hotel."

"Eu prețurile acestea le-am găsit în august, când căutam să plec în același august, doar la 2 hoteluri mai aveau cazare și erau de 5 stele plus chef Michelin...dacă aveți bani, vă pot oferi de pe acum detalii. În rest, cazările medii spre scumpe în Thassos sunt undeva la 100 - 120 de eur pentru 2 adulți în cea mai scumpă perioadă a lor, în august. În rest, puteți găsi mai ieftin, mai frumos, mai curat, cu mic dejun inclus."

"Degeaba faci rezervare acum, prețul în vară o să fie altul cu criză energetică, sigur o să îți mai ceară bani în plus când vii."

"Eu am primit oferta pentru anul viitor 74 e noapte, studio triplu în Limenas."

"La banii ăia se găsesc vacanțe în locații exotice."

Cum poți să păcălești prețurile exorbitante la mâncare de la Otopeni. Pontul din aeroport pe care puțini îl știu FOTO
Cum poți să păcălești prețurile exorbitante la mâncare de la Otopeni. Pontul din aeroport pe care puțini îl știu FOTO
Prețurile din Aeroportul Otopeni sunt o adevărată sperietoare pentru călători, fiind considerate extrem de mari și exagerate în comparație cu puterea financiară medie a românilor....
Importurile de cereale ale României au scăzut cu aproape 30% în 2023. Care a fost valoarea exporturilor
Importurile de cereale ale României au scăzut cu aproape 30% în 2023. Care a fost valoarea exporturilor
Exporturile de cereale ale României au scăzut în 2023, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Țara noastră a exportat anul trecut cereale în valoare de 4,129...
#vacanta grecia, #2023, #turisti romani, #rezervari, #preturi , #stiri vacanta