Izvoarele termale din Grecia căutate de sute de români pentru proprietățile curative. Băile sunt gratuite, iar bazinele au vedere la mare VIDEO

Miercuri, 06 Iulie 2022, ora 18:35
22046 citiri
Izvoarele termale din Grecia căutate de sute de români pentru proprietățile curative. Băile sunt gratuite, iar bazinele au vedere la mare VIDEO
Izvor termal în Loutra Edipsou FOTO captură video

Mulți români aleg ca destinație vara Grecia pentru plaje, apa limpede și mâncarea tradițională.

Un turist român a descoperit un nou motiv pentru a merge în această țară și le recomandă celor interesați izvoarele termale:

"De 5 ani merg la izvoarele termale din Loutra Edipsou, pentru probleme de sănătate. Am încercat între timp (în acești 5 ani) în România, cam toate izvoarele termale. Sunt o glumă proastă! Inclusiv Herculane! Precizez că în Loutra, băile sunt gratuite!!!

Cei cu probleme de sănătate în special, ar trebui să meargă la Loutra Edipsou inclusiv sau mai ales iarna!

Off topic. Altă destinație recomandată/verificată de subsemnatul, pentru izvoare termale este Karahayıt- lângă Pamukkale, Turcia.", a scris acesta pe grupul Forum Grecia, de pe Facebook.

Autorul postării se referă și la costuri, într-un comentariu:

"345€/ 6zile 4 adulți + 1 copil de 3 ani, 2 garsoniere de 30 mp fiecare, cu bucătărie complet echipată. 50 m de centru 500 m de izvoarele termale. Lift pentru etajul 1."

Ulterior, precizează și ce afecțiuni se tratează acolo:

"Probleme cu reumatismul, probleme ginecologice, hemoroizi/ fisuri anale și multe altele. Recomand, pentru probleme cu hemoroizii mai ales, a fost ultima speranță pentru mine Loutra Edipsou! Cei de la o clinica din România, ceruseră 2500 € de la subsemnatul. În Loutra m-am vindecat în 3 zile!"

Acesta recomandă cazarea prin Booking:

"Recomand pentru prima cazare booking. Dacă ai fost mulțumit de cazare, păstrează legătura și contactează direct. Tratament poți face contra cost la Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel. Parca 50£ costa anul trecut ședința de 45 minute. Sau gratuit în "gropile" de lângă hotel."

Cei care au fost recomandă la rândul lor zona

"Am fost și recomand și altora."

"Am ajuns de un Paște acum câțiva ani. Într-adevăr e de "belea", mai ales că am prins cireșii înfloriți!"

"Puteți încerca și în Yalova băi termale."

"Încercati și la Pozar lângă Edessa, e chiar mai aproape."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ai probleme cu tiroida? Evită aceste legume
Ai probleme cu tiroida? Evită aceste legume
Tiroida este glanda care se află la gât și are rolul de a produse hormonii T3 și T4 care ajută la buna funcționare a organismului. Iodul din alimentație este folosit de tiroidă pentru...
Dermatita seboreică, o afecțiune cronică a pielii ce nu trebuie neglijată
Dermatita seboreică, o afecțiune cronică a pielii ce nu trebuie neglijată
Dermatita seboreică afectează în principal pielea capului, însă mai poate apărea pe anumite zone ale feței, pe piept și pe spate. Este o afecțiune cronică, de care suferă în jur de 5%...
#vacanta grecia, #izvoare termale, #boli, #tratament, #gratuit , #stiri vacanta