Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"

Marti, 30 August 2022, ora 11:34
11999 citiri
Mulți români plănuiesc să meargă în Thassos în decembrie: "Nu uitați: trebuie să treceți două lanțuri muntoase"
Plajă din Thassos de Crăciun FOTO Facebook/ Soricelu\' Demential

Sezonul estival se apropie de final. Unii români au planuri să meargă în Grecia și în septembrie, când nu mai este la fel de aglomerat, iar prețurile scad. Alții merg cu gândul mai departe și se interesează cum ar fi să petreacă sărbătorile de iarnă pe tărâm elen.

Este cazul unei românce care și-a anunțat intenția de a merge în Thassos în decembrie, într-o postare pe Facebook.

"Aș dori să fac Revelionul în Thassos, mai exact în Theologos! Cum este insula în perioada aceea?", a scris aceasta pe grupul Forum Thassos.

"Insula este a ta"

Postarea a adunat peste 100 de comentarii, unii o încurajează, alții cred că e cam frig.

"Insula e aproape pustie. Doar localnici. Câteva taverne deschise pe toată insula, supermarketuri. O să simți că insula e a ta. Magazine cu suveniruri, nu. Evenimentele principale sunt meciurile de fotbal și poate ce mai organizează centrele culturale din fiecare sătuc."

"Am vizitat anul acesta în Ianuarie 2-3 zile insula (21-23 ianuarie). Doar Angelica Hotel era deschis și restaurantul Mesogiogs, nu cred că este o “destinație de revelion.”

"Adevărat, insula este a ta!"

"Pustiu."

"Să întrebi dacă au căldură și apă caldă electric, nu doar solar."

"Noaptea e frig, ajungem și la 0 grade uneori. Ziua ajungem la 10 grade, poate 15."

"Din acest an turistic și insula trebuie să învețe. A fost un az grozav pentru turism. Turiști mulți, peste așteptări, prețuri mai ridicate. Când se încheie sezonul, autoritățile să mai facă ceva cu proprietarii care nu își îngrijesc imobilele de pe insulă. Sunt multe în degradare. Ca să fie mai bine la anul și pentru insulă și pentru noi ca turiști."

"Văd în comentarii unele opinii că n-ar fi mare brânză în Thassos de revelion. Așa că întreb: când mergi la o cabană la munte pentru revelion, ce faci? Petreci timpul cu familia și grupul de prieteni, dansezi, ciocnești un pahar cu șampanie la miezul nopții, în locuri în care, probabil n-ai semnal deloc la telefon. De ce n-ai putea face asta și în Thassos? Ca să nu mai spunem că, în plus, poți să faci și plimbări pe malul mării, te bucuri de plaje ca și cum ar fi ale tale, poți să alegi să ai și calamar și fructe de mare pe masă de revelion."

"În plus, nu mai stai la coadă la Makaza și la Giurgiu.. Pe Valea Prahovei stai la coadă dacă te duci la Revelion."

"Nu uitați. Ca să ajungeți în Thassos trebuie să treceți două lanțuri muntoase în Bulgaria. O ninsoare zdravănă și acolo rămâneți."

"Și în România nu poți rămâne blocat spre sau în stațiuni? Sau de autostrăzi închise nu s-a auzit? Pe A 2 mereu la o ninsoare serioasă se închid tronsoane. Au fost situații numeroase și în Straja și Rânca, anual, ori nu au mai putut urca ori nu au putut pleca. Iar la bulgari poți merge pe Kulata lejer și eviți munții"

"E frig în perioada aia."

"Recomand mai la sud, eu am fost în decembrie în Kalamata și era cum e la noi la sfârșit de septembrie."

"Insula e aproape pustie. Doar localnici. Câteva taverne deschise pe toată insula, supermarketuri. O să simți că insula e a ta. Magazine cu suveniruri nu. Evenimentele pricipale sunt meciurile de fotbal și poate ce mai organizează centrele culturale din fiecare sătuc."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#vacanta grecia, #iarna, #turisti romani, #craciun, #Revelion, #thassos , #stiri vacanta