Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO

Duminica, 07 August 2022, ora 04:46
19850 citiri
Uimitoarea insulă grecească care este toată o plajă: "O locație unică pe care nu vrei să o ratezi" VIDEO
„Insula Sikelianos” sau Agios Nikolaos FOTO captură YouTube

Lefkada este o insulă greacă populară, cunoscută pentru plajele sale, în special pentru Porto Katsiki și Egremni. Cu toate acestea, în apropiere de Lefkada există o plajă pe care nu vrei să o ratezi și aceasta este Agios Nikolaos, o insulă uluitoare care constă dintr-o singură plajă.

Uimitoarea „insula Sikelianos” sau Agios Nikolaos este, în întregime, o singură plajă. Fâșia subțire și aurie se extinde în apele curate ale Mării Ionice, făcând din Agios Nikolaos o locație unică.

Insula prezintă o fâșie îngustă de nisip cu ape turcoaz care leapădă țărmurile de fiecare parte a plajei.

Singura structură pe care o veți găsi pe Agios Nikolaos este o capelă cu același nume. În fiecare prima duminică a lunii după 10 mai, biserica sărbătorește trecerea Sfintei Treimi a lui Agios Nikolaos din Lefkada în 1087.

Mulți oameni vin în Lefakada în fiecare an pentru a participa la diferite sporturi nautice. Nu ar fi un ocol grozav să vezi Agios Nikolaos și să te relaxezi la plajă?

Insula greacă Lefkada, care găzduiește plaje uimitoare

Situată în Marea Ionică, Lefkada este o insulă uimitoare chiar și după standardele grecești. Este legată de continent printr-un pod mic și este ușor accesibil cu mașina.

Cu localnici ospitalieri și multe activități de oferit, insula se mândrește cu unul dintre cele mai frumoase peisaje naturale și unele dintre cele mai pitorești plaje din Grecia.

Lefkada, cunoscută pe scară largă drept „Caraibele Greciei”, este o rețetă pentru vacanța perfectă de vară în Marea Ionică, o destinație perfectă de vis pentru cei care iubesc insulele exotice.

Insula este pe bună dreptate bine-cunoscută pentru plajele sale. Pur și simplu parcurgerea fotografiilor cu plajele insulei nu va dezvălui adevărata lor frumusețe, deoarece realitatea depășește cu mult orice așteptări.

Cu apele lor fascinante turcoaz, înconjurate de un mediu natural curat, plajele din Lefkada vă vor îndepărta stresul, scrie greekreporter.com.

Cu toate acestea, în afară de plaje, Lefkada răsplătește turiștii cu sate de pe litoral, inclusiv Agios Nikitas și Nidri, precum și alte caracteristici naturale, inclusiv Cascadele Dimosari, și o serie de activități interesante pentru cei aventuroși.

Scuba diving, călărie, windsurfing, parapantă, zboruri în avioane, ciclism montan, kite-surfing, navigație în jurul insulelor din jur — o groază de activități în aer liber din care puteți alege pe Lefkada.

Puteți explora insula în timp ce vă cazați la hoteluri de lux sau de modă veche și tradiționale, în timp ce, desigur, vă răsfățați cu mâncare delicioasă la restaurantele de pe litoral.

Orașul cald și primitor vă va invita să vă bucurați de cultură mergând pe aleile sale, în timp ce ascultați cântece populare cântate de muzicieni locali.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
"10 lucruri pe care aș dori să le știe turiștii înainte de a vizita Grecia". Ponturi de aur de la un localnic
Datorită ruinelor antice, plajelor pitorești și mâncărurilor incredibile, Grecia este una dintre cele mai importante destinații turistice. În 2023, peste 32 de milioane de persoane au...
Colț de rai lângă București. Boltele de glicină de la mănăstirea Ghighiu atrag turiștii ca un magnet VIDEO
Colț de rai lângă București. Boltele de glicină de la mănăstirea Ghighiu atrag turiștii ca un magnet VIDEO
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru zeci de mii de turiști din țară, dar și din străinătate. S-a dus vestea că aici există...
#vacanta grecia, #insula, #plaja, #Lefkada, #turisti , #stiri vacanta
Comentarii
Poza Pieues
Pieues
rank 1
mai ganditi-va si la rechini..