Turist furat masiv în Grecia. Cât a plătit pentru o cafea frappe: "Poate a contat că au pus o linguriță de înghețată"

Duminica, 28 August 2022, ora 22:28
16227 citiri
Turist furat masiv în Grecia. Cât a plătit pentru o cafea frappe: "Poate a contat că au pus o linguriță de înghețată"
Turistul a avut o supriză extrem de neplăcută la nota de plată pentru o cafea FOTO Hepta

Un turist susține că a fost suprataxat în Santorini pentru o cafea frappe, care costă în mod obișnuit 1,50-2,00 euro.

Un medic grec, care se află pe insulă pentru câteva zile de vacanță, a declarat pentru Proto Thema că a fost taxat cu 12 euro pentru îndrăgita cafea grecească cu gheață și cu 6,5 euro în plus pentru un espresso Freddo.

„Poate a contat că, în loc de zahăr, au pus o linguriță de înghețată în frappe, dar încă cred că taxa este excesivă”, a spus el.

Turistul a plătit încă 12 euro pentru un bol cu ​​iaurt și miere și alți 12 euro pentru un toast cu brânză-curcan, în total 42,50 euro, potrivit greekcitytimes.com.

Nota de plată de 42 de euro pentru o cafea

Caz asemănător la începutul lunii august

Proprietarul unui restaurant din Grecia a fost acuzat că a înșelat turiștii: evaluarea Tripadvisor pentru DK Oyster este de 2,5 stele acumulate din cele 1.455 de evaluări ale sale.

Pagina este plină de relatări de o stea de la oameni care acuză restaurantul de servicii groaznice, tactici agresive și prețuri scandaloase.

Dimitrios Kalamaras, proprietarul DK Oyster din Mykonos, a răspuns la recenziile proaste ale turiștilor, susținând că toți sunt influenceri care încearcă să obțină o masă gratuită.

Nypost.com a relatat cazul un cuplu canadian, Lindsay Breen și soțul ei Alex, ambii în vârstă de 30 de ani, care susțin că li s-au refuzat meniuri, au fost presați să comande mâncare și au fost surprinși cu o factură șocantă.

Restaurantul se află pe malul orașului Mykonos, pe plaja Platis Gialos, primind turiștii în timp ce explorează destinația turistică de top.

Lindsay și Alex Breen au fost taxați cu 570 de dolari (560 de euro) pentru o duzină de stridii, o bere și un Aperol spritz la DK Oysters în timpul lunii de miere.

Proprietarul a descris locul ca fiind o „destinație foarte populară” pentru oamenii cu care anumiți influenceri ar dori să se amestece.

Cuplul de proaspăt căsătoriți a susținut că au fost surprinși de acuzație, deoarece li s-a refuzat un meniu adecvat și s-au făcut presiuni să comande mâncare.

Câteva zile mai târziu, alți doi turiști au cumpărat două beri, două martini și o duzină de stridii, pe care chelnerul a făcut presiuni să le comande, în același local.

„Am primit nota și era în jur de 500 de euro”, au relatat aceștia.

Când au încercat să se plângă de factură, perechea a fost înconjurată de „un grup de bărbați mari, uriași”, care nu au plecat până când mesenii au fost de acord să scoată banii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gestul bizar prin care administrația Barcelonei vrea să se protejeze de turiști. Măsura s-a luat la presiunea localnicilor
Gestul bizar prin care administrația Barcelonei vrea să se protejeze de turiști. Măsura s-a luat la presiunea localnicilor
Consiliul local al Barcelonei a convins dezvoltatorii unora dintre cele mai populare soluţii digitale de cartografiere să ascundă traseul unui autobuz, din cauza turiştilor. Traseul...
Comandament special la ANPC pentru ”o vacanță sigură” de Paşte şi 1 Mai
Comandament special la ANPC pentru ”o vacanță sigură” de Paşte şi 1 Mai
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) organizează, în perioada 15-30 aprilie 2024, Comandamentul 1 Mai – Sărbători Pascale, structură special creată pentru...
#vacanta grecia, #turisti, #preturi, #cafea, #Santorini , #stiri vacanta