Românii care au gătit mici și mămăligă pentru patronii unui restaurant din Grecia: ”Lipsesc slănina prăjită și brânza de burduf”

Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 10:04 50650 citiri
Mici și mămăligă pregătite de români pentru greci FOTO Facebook/ Forum Thassos

Un grup de români care merg de ani de zile în vacanță în Grecia au vrut să îi surprindă pe patronii unui restaurant pe care îl frecventează de 15 ani, astfel că s-au oferit să le gătească ceva românesc.

Astfel, i-au așezat la masă pe ospătari, patroni și bucătari, iar românii au pregătit mici și mămăligă cu brânză și smântână.

”Nu e o poză care să îți ia ochii pe social media, dar după ce ne-au gătit toată vara la foc continuu, am avut plăcerea să le gătim și noi… Le-am ocupat bucătăria, iar ei, ospătarii, bucătarii și patronii s-au așezat la masă și au mâncat mici și mămăligă cu feta și smântână. Nu o să menționez taverna, o să le spun doar că îi iubim de 15 ani…”, a scris Adriana R. pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Inițiativa românilor a fost lăudată în secțiunea de comentarii, însă au primit și critici privind modul în care au așezat masa.

”Data viitoare, pui la ceaun cu mămăliguță și mujdei de usturoi”

”Felicitări pentru respectul arătat față de ei”

”Super, felicitări, lipsește un pic de slănină prăjită și o brânză bună de burduf”

”Poate că meritau și ei un plating mai de doamne ajută....Dacă am fi fost serviți și noi la fel, (aruncate cu lopata) nu cred ca reveneam în acel loc. Intenția bună, prezentarea nu prea”, sunt câteva dintre comentarii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News