Insula din Grecia unde se fură portofele și obiecte de valoare. Cazul hoților care au făcut live-uri în timp ce cheltuiau banii pe cea mai scumpă șampanie

Vineri, 19 August 2022, ora 15:55 29471 citiri
Hoții surprinși pe camerele de supraveghere FOTO captură YouTube

Renumită pentru prețurile sale exorbitante care pot goli rapid portofelele turiștilor, Mykonos poate fi și un punct fierbinte pentru numeroși hoți care se îngrămădesc acolo ca albinele la miere.

Doi tineri italieni, acum în arest, au furat portofele și obiecte de valoare de la turiști în diferitele baruri de pe plajă de pe insulele Ciclade.

Ultima lor victimă a fost un om de afaceri din Salonic, pe care l-au jefuit, după care infractorii i-au cheltuit toți banii pe șampanie, cea mai scumpă pe care au putut-o găsi.

Omul de afaceri și-a lăsat geanta pe scaunul de pe plajă în timp ce a plecat să mănânce ceva la restaurantul clubului din apropiere. În timp ce el era plecat, hoții au furat banii din geantă.

După furt, hoții au publicat live-uri pe rețelele de socializare în care se vedea cum s-au distrat în timp ce cheltuiau toți banii omului de afaceri.

Omul de afaceri a alertat agenții de securitate de la locație care au verificat camerele de supraveghere și au putut apoi să identifice cu ușurință infractorii, precum și plăcuțele de înmatriculare ale unui vehicul cu două roți pe care l-au închiriat.

Vinovații, doi tineri din Italia de 24 și 25 de ani, au fost arestați rapid la hotelul în care s-au cazat.

Din nefericire pentru omul de afaceri, poliția a găsit doar o parte din cei 8 mii de euro pe care îi lăsase în geantă, deoarece italienii reușiseră să cheltuiască restul în numeroasele baruri ale insulei, relatează newsbeast.gr.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News