Insulă superbă din Europa considerată „noul Mykonos”. Diferența majoră: cazare ieftină și plaje liniștite

Marti, 21 Martie 2023, ora 11:19
13156 citiri
Insulă superbă din Europa considerată „noul Mykonos”. Diferența majoră: cazare ieftină și plaje liniștite
Turiști plimbându-se pe o stradă liniștită FOTO Hepta

Turiștii sunt în extaz în legătură cu o insulă din Grecia care este mai ieftină decât alte insule mai populare, dar la fel de frumoasă.

Mulți o numesc "noul Mykonos" și subliniază că banii ajung mult mai mult decât pe alte insule grecești.

Paros este situată între Mykonos și Santorini și se poate spune că este la fel de frumoasă ca cele două insule.

Se poate ajunge acolo cu avionul din Atena, ceea ce durează 45 de minute, sau cu un zbor de o oră din Mykonos sau două ore din Santorini.

Insula are propriul aeroport - ceea ce face mult mai ușor să o vizitați decât alte insule mai mici la care trebuie să ajungeți cu feribotul.

În zonă au fost deschise multe hoteluri elegante de 4 și 5 stele.

Cu toate acestea, multe dintre ele sunt accesibile ca preț. În unele cazuri tarifele pornesc de la 70 de euro, în timp ce cabanele ieftine sunt disponibile chiar și pentru 55 de euro.

Celebrități precum Margherita Missoni și actrița italiană Monica Bellucci au vizitat insula și au confirmat frumusețea sa, prima descriind-o ca fiind "o insulă cu zone fermecătoare mai liniștite" în comparație cu alte insule grecești.

Paros este faimoasă pentru marmura sa, care a fost considerată cea mai bună în timpurile antice. Se zvonește că iconica statuie Venus din Milo - acum găzduită în Muzeul Louvre din Paris - a fost sculptată din marmură din paros. În secolul al XIX-lea a fost folosită pentru mormântul lui Napoleon.

Kalia Konstantinidou, co-fondatoarea unui lanț de hoteluri, a declarat pentru Luxury London: "Paros este cu adevărat unică, în mare parte datorită energiei pe care o emite insula.

Este, de asemenea, autentică. În comparație cu Santorini și Mykonos, Paros este mai relaxată și oferă o perspectivă asupra stilului de viață cicladic, de ritm lent".

Un alt proprietar de hotel a spus că Paros "menține o autenticitate și farmec local" pe care alte insule grecești le-au pierdut din cauza turismului excesiv.

Plajele populare includ Golden Beach, Santa Maria și Kolymbithres, scrie The Sun.

Un tiktoker-ul pasionat de vacanțe, travelwithpat a fost cucerit de insulă și a descris-o într-un videoclip pe conutl său.

"Insula Paros este una dintre cele mai subestimate insule din Grecia.

Este mult mai ieftină decât Santorini și Mykonos, iar dacă veniți aici, veți economisi mult mai mulți bani.

Dacă căutați rezervări la cină, în Paros veți găsi vederi care sunt de pe altă lume."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert de Niro, proprietar de hoteluri într-o țară vecină României. Vedeta promite experiență culinară și servicii de lux
Robert de Niro, proprietar de hoteluri într-o țară vecină României. Vedeta promite experiență culinară și servicii de lux
Renumitul actor și co-fondator al Nobu Hospitality, Robert De Niro, urmează să deschidă două hoteluri de lux sub brandul Nobu în Bulgaria. Compania cu sediul în SUA, cunoscut pentru...
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
#vacanta grecia, #insula, #comparatie, #mykonos, #hoteluri, #ieftine, #plaje, #preturi, #paros , #stiri vacanta