Vacanța unor români într-un hotel de 5 stele din Bulgaria: "Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușă în cap". Reacția managerului

Duminica, 07 August 2022, ora 23:05
47682 citiri
Vacanța unor români într-un hotel de 5 stele din Bulgaria: "Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușă în cap". Reacția managerului
Tocul ușii care s-a prăbușit FOTO Facebook/ Alex catrina

Românii aleg vacanțele în Bulgaria sau Grecia convinși că vor avea parte de condiții mai bune de cazare și de servicii de calitate la prețuri mai bune. Nu toți au parte de concediile pe care le-au visat.

Este cazul unor români care ajunși în Bulgaria, nu au fost cazați la vila rezervată, ci într-un hotel pe care l-au descris ca fiind de 5 stele, cu facilități de două, în realitate, după cum au relatat într-o postare pe Facebook.

"Un sfat unde să NU va cazați în Bulgaria.

Am achiziționat 4 camere la hotel Royal Castle Elenite (Hotel de 5 stele ca aspect și 2 ca facilități) pe perioada 1-5 (4 nopți) August, ultra all inclusive (1100€/cam).

Am ajuns la check-in, ne-au anunțat o problema tehnică cu apa caldă în Villa pe care am luat-o, așa că ne-au oferit camere în Hotel. Am zis ok.

Camerele celor de la etajul 1 aveau un miros de mucegai și ușile la balcoane rupte (ușile reparate a 2-a zi după sesizarea la recepție), toate camerele pline de praf, curățenie nu s-a mai făcut de 1 an acolo, pe motivul că nu se așteptau la acest volum de oameni.

3 zile a durat să ne curățe camerele și lenjeriile la unii din noi, la ații deloc.

Reacția unui manager: Nu-ți place, pleacă"

Sora mea s-a trezit cu tocul de la ușa de la baie în cap (am pus poză) am discutat la recepție civilizat și am cerut să vorbim cu un manager, a sosit o domnișoară și i-am explicat situația și am cerut în mod amiabil rezolvarea acestei situații, răspunsul ei m-a lăsat masca "you see that door? You don't like the Hotel you can checkout and leave".

Nu au etichete de pus pe ușa "Don't disturb " sau "Clean my room", m-am trezit cu camerista peste mine în baie.

Mâncarea a fost kk, bufet, băuturile erau cele mai ieftine de pe piață, coca cola era la dozator, se găsea doar la barul de pe terasă, dar zici că era suc la plic cu apă minerală.

Aquapark-ul avea doar 2 piscine valabile și 2 tobogane, restul "probleme tehnice".

Pun la dispoziție vro 30 de șezlonguri, deci am făcut în schimburi dimineața cine se duce la plajă primul să ocupe 3-4, nu poți să închiriezi, doar să cumperi de la tarabele din zonă.

Sunt multe chestii, care sincer ne-au lăsat pe toți cu un gust amar. Nu zic doar eu și grupul meu, ci și ceilalți români și străini cazați acolo.", a scris tânărul pe grupul Vacanțe do it yourself, de pe Facebook.

"Cu banii ăștia am fost 7 zile în Malta"

Și alți români au avut experiențe neplăcute, după cum le-au relatat în comentarii.

"Noi am stat la vile în urmă cu 4 ani, din ce îmi amintesc am plătit în jur de 3000 lei pe 5 nopți, 2 adulți și 2 copii, dar a fost groaznic. Vila noastră a fost în primul rând, peisajul superb din fața ei și doar atât. Nu ne așteptăm la lux la banii aia, dar sperăm la curățenie.

Erau pânze de păianjen și păianjeni peste tot, miros de igrasie, faianța din baie pica, noi am fost mai norocoși, dar la alte cunoștințe cu care am mers le-au căzut plăci de faianță din baie, li s-a desprins aparatul de aer condiționat din perete. Nu suntem niște oameni pretențioși, dar acolo a fost horror, nu aș recomanda nimănui să meargă. Am fost un grup mare și una dintre familii a nimerit la fel ca dumneavoastră, în hotel, cu aceeași scuză, dar și acolo cam aceleași probleme."

"Arată bine în pozele de pe booking dar are notă 5-6, și pe noi ne tenta, dar văzând nota, am renunțat."

"Eu am zis-o că nici în străinătate nu-s câinii cu covrigi în coadă. Sunt locuri frumoase peste tot și cazări bune, însă la fel poți avea și surprize neplăcute."

"Noi am fost la 4 stele și, când am ajuns era de 3 stele cu indulgență. La recepție era o tabletă pentru reclamații, după 2 zile, folosită intens de noi, au retras-o. Personalul habar nu avea de engleză. Mâncarea, căa la cantină, plajă gratuită la 3 km distanță, nu mai avem de gând să revenim."

"Nu înțeleg cum puteți da atâția bani pe 4 nopți de cazare în Bulgaria sau România, eu cu banii ăștia merg pe insule de lux!"

"Cu banii ăștia am fost 7 zile în Malta, inclus biletele de avion, cazarea era într-o pensiune modestă, curat, răcoros, cu mic dejun inclus, plus piscină, parcare, wifi gratuit!"

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#vacanta Bulgaria, #turisti romani, #hotel 5 stele, #mizerie , #stiri vacanta