USR și Forța Dreptei depun moțiune împotriva ministrului Educației după acuzațiile de plagiat: ”Face școala de rușine”

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 13:16 1964 citiri
Ministrul Educației FOTO / Facebook Sorin Cîmpeanu

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuţ Moşteanu a anunţat, marţi, în plen, că USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Cîmpeanu, se numeşte ”România Educată să fure. Sorin Cîmpeanu face şcoala de ruşine”.

”USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului Cîmpeanu, moţiune care se numeşte ”, a spus Ionuţ Moşteanu.

El a arătat că ”ministrul Sorin Cîmpeanu trebuia să plece de mult, dar ieri (luni - n.r.) am văzut o nouă investigaţie de presă care arată că este lupul pus paznic la oi de către Klaus Iohannis şi susţinut de PSD şi PNL”.

”USR şi Forţa Dreptei depun această moţiune simplă”, a mai spus Moşteanu.

Întrebat la Arad despre acuzaţiile de plagiat, Sorin Cîmpeanu a afirmat că aceia care le lansează "sunt un fel de habarnişti în domeniul educaţiei" şi că îndrumătorul de lucrări practice pe care şi-a pus semnătura "a fost realizat foarte profesionist, respectând toate regulile, în interesul studenţilor".

Ziarista Emilia Şercan l-a acuzat, luni, 26 septembrie, pe ministrul Educaţiei că ar fi plagiat un curs universitar şi şi-a fi "însuşit fraudulos şi paternitatea" mai multor capitole semnate de alţi autori.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com