Un senator USR lanseaza un joc electoral: Gaseste adevaratii securisti din partide

Sambata, 09 Februarie 2019, ora 11:02 5911 citiri
Foto: Facebook / Allen Coliban

Senatorul USR Allen Coliban a lansat o provocare online, invitandu-i pe alegatori sa identifice in partide "adevaratii securisti" si apoi sa le "vina de hac la vot", printre asa-zisele premii obtinute de participanti figurand libertatea de a calatori in Europa, dar si "protectie contra frigului de la est".

Inedita provocare a fost lansata sambata pe Facebook, ca reactie la acuzatiile adresate USR in repetate randuri la un trust mass-media.

"La televiziunea unui securist cu acte, un alt individ, a carui verticalitate se numara in secunde, numeste USR 'partidul securistilor'. Este noua linie de comunicare a strategilor lui Dragnea.

In 1989 eu am implinit 10 ani. Dintre cei 40 de parlamentari USR, doar 6 erau majori la Revolutie. In medie, noi, useristii, aveam varsta de 11 ani in decembrie 1989. 'Securisti' de Abecedar", comenteaza ironic senatorul USR.

Allen Coliban continua cu referiri directe la legaturile celor care ii acuza cu Securitatea.

"Cand noi ne ocupam cu tabla inmultirii, Dan Voiculescu invartea sutele de milioane de dolari ale Securitatii. Cand noi ne jucam de-a hotii si vardistii, Ion Iliescu si ai lui se 'jucau' de-a teroristii si de-a manipularea (lucruri pentru care de-abia acum, dupa 29 de ani, ajung sa fie judecati) . Pe 18 decembrie 1989, cand noi buchiseam la lumina lumanarii si ascultam la Radio Europa Libera ce se mai intampla la Timisoara, Teodor Melescanu era in misiune la Viena, declarand jurnalistilor ca in Romania este 'pace si liniste'.

Am ales doar trei exponenti, dintr-o gasca de securisti si de beizadele comuniste care au decis destinele Romaniei libere. Istoria post-decembrista colcaie de ei, insa acum mafia politica se teme de USR si de oamenii competenti pe care ii propunem", spune Coliban.

In acest context, senatorul USR lanseaza provocarea electorala, cu premii acordate, bineinteles, la figurat.

"Te provocam la JOC: 'Gaseste Securistii!'

Ai timp pana pe 26 mai sa gasesti toti adevaratii securisti, toti nomenclaturistii si toate beizadelele comuniste din politica romaneasca si sa le vii de hac la vot!

Premii multiple, pentru tine si pentru copiii tai: calatorii fara vize in Europa, drept de munca, burse de studiu si zeci de miliarde de euro fonduri nerambursabile pentru Romania. Si protectie contra frigului de la est", a mai precizat acesta, facand referire la multiplele beneficii de care se bucura romanii dupa aderarea la Uniunea Europeana si la ingrijorarile privind o posibila reorientare a Romaniei catre Rusia.

C.B.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News