Un lider USR a fost atacat si desfigurat in timp ce impartea pliante, in Mehedinti

Miercuri, 22 Mai 2019, ora 10:099818 citiri
Un lider USR a fost atacat si desfigurat in timp ce impartea pliante, in Mehedinti
Foto: Facebook/ USR Mehedinti

Presedintele USR Mehedinti, Claudiu Chiriac, a fost batut, marti, in timp ce impartea ziare si pliante cu Alianta 2020 USR PLUS.

Potrivit unei postari din mediul online a formatiunii, voluntarii aliantei au fost amenintati si injurati de catre echipele PSD chiar zilele trecute.

"Violenta este ultimul refugiu al incompetentilor si al hotilor. Cand stiu ca oamenii s-au saturat sa fie furati, aplica violenta asupra celorlalti competitori.

Zilele trecute voluntarii Aliantei 2020 USR PLUS au fost amenintati si injurati de catre echipele PSD in frunte cu alesii locali. Vazand ca nu ne lasam intimidati, au trecut la fapte.

Cei care votati PSD sau care nu mergeti la vot penteu ca "toti sunt la fel" sunteti de acord ca tara sa fie condusa prin violenta?

Presedintele USR Mehedinti a fost atacat si desfigurat in timp ce impartea ziare si pliante cu Alianta 2020 USR PLUS, de catre cei care nu accepta faptul ca romanii vor sa scape de hotie.

Nu ne lasam, vom continua pana scapam de ei!", se arata pe pagina de Facebook a USR Mehedinti.

Mesajului ii sunt atasate si doua fotografii in care Claudiu Chiriac apare batut.

La randul sau, Andrei Caramitru, fostul consilier al lui Dan Barna, a scris pe contul sau ca presedintele USR Mehedinti a fost batut si desfigurat de interlopii PSD in timp ce impartea pliante.

Politistii din Mehedinti au fost anuntati despre acest caz de catre medicii Spitalului Judetean.

"Barbatul s-a prezentat noaptea trecuta la Sectia UPU a Spitalului Judetean Drobeta Turnu-Severin, la ora 01:50, a declarat ca a fost agresat de persoane neidentificate, nefiind necesara internarea.

Politia municipiului a fost sesizata de unitatea medicala. S-a intocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violente si se continua cercetarile pentru identificarea autorilor si stabilirea imprejurarilor in care barbatul a fost agresat", a transmis IPJ Mehedinti.

Politistii au precizat ca nu au primit inca o plangere din partea barbatului.

A.D.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News