Președintele unei organizații USR s-a transferat la PNL: „Stă în puterea noastră să renunțăm la orgolii”

Sambata, 14 Mai 2022, ora 14:46 3465 citiri
Președintele USR Târgu Ocna, Bogdan Ababei, a trecut de la USR la PNL FOTO Facebook/Bogdan Ababei

Președintele USR Târgu Ocna, Bogdan Ababei, și echipa sa au trecut la PNL. Aunțul a fost făcut de liderul liberalilor din Bacău, deputatul Mircea Fechet, arată ziaruldebacau.ro.

„Îi urez bun venit în echipa liberală din județ lui Bogdan Ababei, cel care a fost la doar 44 de voturi să câștige Primăria Târgu Ocna, în 2020. Mă bucur că vor veni alături de noi și că s-au regăsit în programul liberal de dezvoltare a Bacăului și colegii săi din organizația USR Târgu Ocna”, a anunțat Fechet, într-o conferință de presă.

La rândul său, Ababei a explicat motivele care l-au făcut să intre în PNL.

„Am decis sa mă alătur Partidului Național Liberal, la invitația președintelui Fechet. Ce se întâmplă în Târgu Ocna, dar mai ales ce nu se întâmplă în Târgu Ocna, este imaginea unei administrații foarte îndepărtată de realitatea vremurilor. Deși a moștenit o zestre de proiecte mature, deși PSD este la putere atât la Consiliul Județean, cât și la guvernare, primarul în exercițiu e precum un navetist care a pierdut microbuzul și acum stă în ploaie. Stă în puterea noastră să renunțăm la orgolii, să ne unim și, împreună, să învingem. Nu va fi ușor, știu acest lucru, dar cu încredere și muncă, sunt convins că, în 2024, PNL va câștiga alegerile pentru primăria Tg Ocna”, a declarat, potrivit sursei citate, Bogdan Ababei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News