Deputatul USR Ungureanu anunta ca marti va depune noi probe la DNA in dosarul Unifarm: Premierul Orban ar trebui audiat de procurori

Luni, 06 Iulie 2020, ora 11:133851 citiri
Deputatul USR Ungureanu anunta ca marti va depune noi probe la DNA in dosarul Unifarm: Premierul Orban ar trebui audiat de procurori
Foto: Facebook/ Andreea_Alexandru

Deputatul USR Emanuel Ungureanu declara ca va merge marti la DNA, pentru a depune noi probe in dosarul Unifarm. Asta in contextul in care premierul Ludovic Orban este invitat luni dupa-amiaza in Parlament, pentru a da explicatii, dupa ce DNA a anuntat anchetarea directorului general al Unifarm.

Emanuel Ungureanu spune ca va prezenta DNA-ului noi probe in dosarul Unifarm: "Romanii au inteles foarte bine ca din pacate, unii au facut bani in pandemie. Maine o sa merg la DNA cu noi probe in cazul Unifarm si in cazul altor increngaturi politico-interlopo-mafiote, care duc din pacate chiar in anturajul premierului".

Emanuel Ungureanu a facut declaratiile intr-un interviu pentru RFI.

Solicitat sa aduca dovezi in sprijinul acuzatiilor sale, deputatul USR a raspuns: "Voi aduce indicii foarte clare si voi cere audierea unor martori. Daca ati urmarit ancheta RISE Project, veti vedea ca acesti oameni au documentat foarte-foarte atent legaturile dintre oameni din anturajul premierului, care nu stiu daca este responsabil de numele lui care a fost folosit in anumite mesaje care sunt in spatiul public.

Sunt dovezi care duc foarte aproape de domnul Orban. Vor trebui sa-l audieze procurorii si sa stabileasca in ce masura interventiile pe care le-a facut el pentru acel transport de masti din Turcia la vicepresedintele turc au fost, cum sa spun, stiind ca acele firme au intelegeri oculte si a fost o intelegere de tip consortiu, ca anumita firma sa castige licitatia sau a fost atras el intr-o capcana de oameni in care a avut incredere".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News