Continuia razboiul dintre Iulian Bulai (USR) si sefa TVR: Mentine un sistem de santaj la adresa angajatilor. E ca un dictator

Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 16:535342 citiri
Continuia razboiul dintre Iulian Bulai (USR) si sefa TVR: Mentine un sistem de santaj la adresa angajatilor. E ca un dictator
Doina Gradea si Iulian Bulai

Deputatul Iulian Bulai, presedintele comisiei de cultura din Camera Deputatilor, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca presedintele-director general al TVR, Doina Gradea a trimis o informare catre toti angajatii TVR, in care le prezinta noile numiri de directori si sefi din institutie.

"Toti oamenii sunt numiti direct de catre ea, nu de catre CA-ul TVR sau prin concurs.
Adica mentinerea unui sistem de santaj la adresa angajatilor din posturile de conducere, pentru a-i putea controla. Solutia la acest abuz? Concurs de ocupare a functiei. Lucru de care se fereste doamna Presedinte-Director General al TVR, Doina Gradea. In alte cuvinte, ia decizii fara sa se consulte cu nimeni si nu ofera sanse egale de ocupare a functiei, adica actioneaza ca un dictator. Asa se distruge o institutie", a scris parlamentarul.

Iulian Bulai o acuza pe directoarea TVR de comportament dictatorial si o sfatuieste sa isi dea demisia din functie.

"Asadar, cine este dictator, doamna Gradea? Cred ca vorbeati de dumneavoastra si de aceste numiri, facute ca in comunism sau in dictatura. Zeci de posturi ocupate dupa bunul plac al unui singur om, care decide de unul singur.

Doamna Gradea, plecati de la TVR inainte sa va dea afara angajatii revoltati la maxim de acest comportament dictatorial", a mai scris Bulai.

Directoarea Societatii Romane de Televiziune i-a transmis, printr-un comunicat de presa publicat luni, 4 ianuarie, deputatului Iulian Bulai, care a declarat ca "TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bascalie la adresa a tot ce inseamna pandemie", ca acesta vrea introducerea cenzurii.