Imagini ”delicioase” cu un urs cocoțat în vârful unui cireș. Ce a făcut animalul după ce a mâncat bine VIDEO

Luni, 20 Iunie 2022, ora 09:14
4802 citiri
Imagini ”delicioase” cu un urs cocoțat în vârful unui cireș. Ce a făcut animalul după ce a mâncat bine VIDEO
Un urs și-a făcut apariția într-o gospodărie din județul Vrancea FOTO captură YouTube/ Monitorul De Vrancea

Un urs și-a făcut apariția într-o gospodărie din județul Vrancea.

Animalul de aproximativ 3 ani a fost surprins “la furat de cireșe” într-o grădină din satul Roșcari, comuna Dumitrești. Deși încă era lumină afară, ursul a intrat în sat și s-a urcat într-un cireș plin cu fructe coapte, din care a început să mănânce, potrivit monitoruldevrancea.ro.

Imediat a fost simțit de câini, care au dat alarma, iar la fața locului au sosit mai mulți localnici dar și polițiști.

Animalul a continuat să mănânce, în ciuda zgomotelor provocate de localnici și ale mașinilor de poliție. După ce s-a săturat, ursul a sărit din copac și a plecat către pădure, unde s-a făcut nevăzut.

Recent, un urs a fost văzut în apropiere de București.

Prezența unui urs a fost semnalată joi și vineri, 17 iunie, în zona unei localități situate le 30 de kilometri de Capitală.

Autorităţile din comuna Ciolpani anunţă că un urs a fost văzut, atât joi cât şi vineri, în zona localităţii, primarul din Ciolpani, Bogdan Cristian Călin, recomandând oamenilor care ajung în zonă precauţie, iar celor care văd animalul să anunţe poliţia şi autorităţile locale.

Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată încă de joi se află în pădurea din apropierea localităţii Ciolpani. Anunţul privind prezenţa animalului a fost făcut pe Facebook de către primarul din Ciolpani, Bogdan Cristian Călin.

„Am fost anunţaţi că ursul văzut ieri se află acum între Hanul Vlăsiei şi Palatul Snagov, în parcelele pădurii 26-27. Vă rugăm să fiţi precauţi!”, a scris edilul vineri după amiază pe Facebook.

Iniţial, animalul a fost zărit în pădurea Scroviştea. Anunţul privind prezenţa acestuia a fost făcut joi, tot de către primarul din Ciolpani şi tot pe reţeaua de socializare.

„Am fost anunţaţi de către Ocolul Silvic şi Garda Forestieră că pe raza comunei, în pădurea Scrovistea, se află un urs care ar putea fi periculos şi care s-ar putea îndrepta către satul Piscu, zona Hereasca. Vă rugăm să fiţi precauţi şi în cazul în care îl vedeţi, anunţaţi organele de poliţie şi Primăria”, a scris joi edilul.Urs văzut

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Panică într-un supermarket din Focșani: Clienți evacuați, după ce o servietă suspectă a fost observată în parcare
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a anunțat că zeci de persoane au fost evacuate, vineri, 19 aprilie, dintr-un supermarket din municipiul Focşani după ce o servietă suspectă a...
Cortegiu funerar urmărit de urs, în Mureș: ”Chiar am crezut că intră peste noi” VIDEO
Cortegiu funerar urmărit de urs, în Mureș: ”Chiar am crezut că intră peste noi” VIDEO
Circa 70 de oameni care făceau parte dintr-un cortegiu funerar au fost urmăriți de un urs, în drum spre cimitirul din comuna Bordoșiu, Mureș. Drumul spre cimitir trece printr-o pădure,...
#urs, #cirese, #Vrancea , #stiri sociale
Comentarii
M
mikixxx
rank 3
O stire adevarata ar fi fost: un urs a fost impuscat intr-un cires