Deputat UNPR: PDL intra in istorie ca PNTCD-ul

Joi, 14 Iulie 2011, ora 16:37
4428 citiri
Deputat UNPR: PDL intra in istorie ca PNTCD-ul
Foto: Replica Online

Deputatul UNPR de Olt Nicolae Stan a declarat ca aliatul din acest moment al formatiunii sale, PDL, va disparea din Parlament, precum PNTCD.

"La alegerile de anul viitor sper ca UNPR sa fie primul pe tara. PSD-ul e pe cale de disparitie, PNL-ul nu mai vorbesc, iar PDL intra in istorie ca PNTCD-ul, adica peste 25 de ani mai apar pe scena de la anul incolo", sunt previziunile pe care le face deputatul Nicolae Stan, presedinte UNPR Olt, pentru Ziare.com.

Nicolae Stan, cunoscut ca "Bula", spune ca optimismul sau se bazeaza pe faptul ca tot mai multi primari din Olt, dar si din tara au anuntat in ultimul timp ca vor candida din partea Uniunii.

Deputatul UNPR pretinde chiar ca toti primarii din judet vor adera la formatiunea din care face parte.

"In prezent sunt peste 40 de primari, dintr-un total de 112, care au trecut la UNPR, din judetul Olt, dintre care 4 sunt de orase. Si in tara sunt multi primari de orase care au venit la noi pentru o ideologie de centru stanga sau de stanga pe care PSD nu prea o mai are, nu pentru bani. Ce sa le promit eu la primari? Si eu am fost primar 21 de ani si toti m-au urmat pentru ca ma cunosc", ne-a declarat acesta.

Rugat sa comenteze acuzatiile ca acesti primari ar fi "racolati", Nicolae Stan a declarat ca nu e adevarat ci, din contra, ei se roaga sa fie primiti in UNPR.

"Cine spune ca sunt racolati? Intrebati-i pe domnii primari, daca spune vreunul ca noi am racolat pe cineva si nu au venit dansii la noi, atunci da, ramane discutia. Dar atunci cand vin de drag si ne roaga, nu poti sa spui ca au fost racolati. De exemplu zece primari din judetul Olt nu i-am primit ca nu ar face cinste partidului nostru, inclusiv acest Darius Valcov, primarul PDL din Slatina, care ia banii de pe taxe si impozite si ii duce in afara. Suta la suta Olt e fieful UNPR, adica va fi fieful stangii din Romania, ca cei multi suntem noi", ne-a mai declarat deputatul UNPR.

Nicolae Stan sustine ca UNPR are 20% in intentiile de vot ale electoratului, adica mai mult decat arata ultimele sondaje de opinie.

"La alegerile locale speram sa fim primul partid din judet si primul pe tara. Daca pe tara avem 7,9%, dar va spun eu ca avem peste 10%, la Olt va dati seama ca cu un senator si trei deputati suntem majoritari in Parlament, avem mai multe procente", a conchis deputatul.

Mai multi primari ai USL au anuntat in ultimul timp ca vor candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, la alegerile din anul 2012. Din mai incoace, aproximativ 40 de primari din judetele Olt si Dolj si-au anuntat candidaturile din partea UNPR.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Nicolae Stan UNPR Olt, #PDL disparitie scena politica, #UNPR procente alegeri , #alegeri