Universitatea Craiova vrea sa revina in Liga 1

Miercuri, 20 Februarie 2013, ora 18:45
2641 citiri
Universitatea Craiova vrea sa revina in Liga 1

Clubul Universitatea Craiova a solicitat, oficial, Federatiei Romane de Fotbal (FRF) si Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) revenirea in fotbal si reinscrierea echipei in Liga 1.

Exclusa din intrecerile sportive in urma cu doi ani, formatia olteana vrea sa revina pe prima scena fotbalistica a tarii, desi a retrogradat sportiv in Liga 2 in ultimul sezon de activitate.

Echipa lui Mititelu sustine ca retrogradarea a survenit ca urmare a conflictelor cu Victor Piturca si FRF.

"Inscrierea FC Universitatea craiova in Liga 1 poate fi facuta chiar daca va fi o competitie cu 19 participanti. Acest fapt s-a intamplat si in Elvetia, cu FC Sion, ce a fost reintrodusa in competitie dupa disputarea a cateva etape, iar in acel an campionatul elvetian s-a disputat cu 13 echipe, in loc de 12, cate participa in mod normal", se arata in solicitarea Craiovei.

Oltenii vor ca FRF si LPF sa le trimita un raspuns in termen de 30 de zile, pentru a avea timp sa formeze o noua echipa.

"In acest sens, asteptam in termen de 30 de zile raspunsul cu privire la aceasta solicitare, dar nu mai tarziu de 20 martie 2013, deoarece timpul este foarte pretios si dupa eventualul dumneavoastra acord scris vom putea demara negocierile pentru obtinerea finantarii si angajarea celorlalte persoane pentru desfasurarea activitatii (conducere, antrenori, staff + 25 jucatori)."

Atat presedintele FRF, Mircea Sandu, cat si cel al LPF, Dumitru Dragomir, au anuntat ca Universitatea Craiova poate reveni in fotbal in sezonul urmator, fara a preciza conditiile pe care oltenii ar trebui sa le indeplineasca.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#Universitatea Craiova revine fotbal, #Universitatea Craiova Liga 1 , #FRF