Prima masura importanta luata de Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova

Sambata, 09 Mai 2020, ora 08:03
13973 citiri
Prima masura importanta luata de Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova
Foto: Eduard Vinatoru/Mediafax/Hepta

Universitatea Craiova are un nou antrenor in mod oficial, in postura lui Cristiano Bergodi, dupa plecarea intempestiva a lui Corneliu Papura, iar la club s-a luat prima decizie importanta de la venirea italianului.

Tehnicianul a planuit deja primele masuri pe care le va lua in ceea ce priveste lotul oltenilor. Acesta ii va introduce pe jucatori incepand din 8 mai in izolare, la cantonament, pentru a putea pregati in liniste si in conditii de maxima securitate sanitara reluarea campionatului, dupa cum scrie cotidianul Fanatik.

Bergodi s-a aflat pe banca Ligii 1 si in turul acestui sezon, cand a pregatit-o pe FC Voluntari, echipa pe care a lasat-o pe ultimul loc in L1.

Universitatea Craiova are un nou antrenor - oficial

"Obiectivul este titlul. Suntem la patru puncte si mai sunt opt meciuri de jucat din acest mini-campionat. Papura a facut treaba buna, iar noi trebuie sa continuam aceasta munca. Eu am mare entuziasm, dorinta multa si imi doresc enorm sa reusesc", a subliniat italianul Bergodi, fost antrenor la Steaua, Rapid sau FC National, intr-un interviu pentru aceeasi sursa citata mai sus.

Un singur trofeu are Bergodi castigat in Romania, e vorba de Supercupa Romaniei cu Rapid in 2007.

Demisia lui Corneliu Papura din functia de antrenor principal al Universitatii Craiova a venit de nicaieri, insa motivul plecarii acestuia s-a aflat vineri seara, dupa cum Ziare.com v-a informat:

Motivul real pentru care Papura si-a dat demisia de la Craiova

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#prima decizie Bergodi la Craiova, #prima masura importanta anuntata Bergodi Craiova , #stiri Universitatea Craiova