Zgonea acuza PDL ca a falsificat semnaturile PSD - TV Ziare.com

Miercuri, 22 Februarie 2012, ora 14:58
2335 citiri
Zgonea acuza PDL ca a falsificat semnaturile PSD - TV Ziare.com

Valeriu Zgonea, vicepresedinte PSD, sustine ca reprezentantii PDL au falsificat semnaturile unor parlamentari PSD in condica de la Parlament.

"Condica de prezenta se semneaza de catre colegii nostri pentru ca o parte din ei s-au vazut semnati fara sa fi acolo. De ce au facut acest lucru cei de la PDL? Pentru a avea cvorum de sedinta. Am cerut colegilor sa mearga pana la capat si sa afle cine a semnat. Sunt suficiente camere pentru a vedea cine a semnat in locul colegilor nostri. (...) Semnam condica pentru ca protestam activ - venim sa ii numaram pe cei absenti", a spus Zgonea la TV Ziare.com.

Urmareste AICI inregistrarea emisiunii cu Valeriu Zgonea

Intrebat ce va face cu indemnizatia de parlamentar, Zgonea spune ca e posibil sa doneze unui ONG sau mai multor gradinite.

"O parte o voi dona asociatiei Pro Democratia din Craiova, o parte ma gandesc daca nu este mai bine sa cumpar niste lucruri utile pentru copiii din gradinitiele din colegiul meu. Ma gandesc daca sa investesc acolo sau sa o dau unui ONG care poate sa ajute tinerii traficati sa se reintegreze in societate", a spus Zgonea.

Acesta a deplans cresterea numarului de retele de traficanti de carne vie si faptul ca tot mai multe tinere cad prada acestora.

Deputatul PSD a precizat ca "nu este in greva", ci intr-un "protest parlamentar" si ca munceste in continuare, chiar daca nu participa la votul din plen.

"Eu nu sunt in greva, eu sunt intr-un protest parlamentar si muncesc, 10 zile am stat in colegiu, o zona lovita de ninsori abundente", a spus Zgonea.

Vrem sa aratam Europei ca nu avem democratie

Fostul secretar general al PSD a afirmat si ca greva USL "e cea mai dura metoda prin care vrem sa aratam romanilor, cat si celor din Europa ca acesta nu e un regim democratic".

"Greva noastra parlamentara e mult mai iefina decat nenorocirea pe care o face Puterea Romanei", a adaugat deputatul PSD.

Desi cei din USL nu au participat la vreo sedinta in plen sau comisii anul acesta Zgonea i-a acuzat pe o parte din parlamentarii Puterii pentru faptul ca lipsesc de la munca.

"71 de parlamentari ai PDL au lipsit de la votul final si n-au avut cvorum nici la votul final. In timp ce tu te duci la munca in fiecare zi, ei, cei care trebuie sa sustina Guvernul acesta nu vin la munca. Intreaba-te cati bani cheltuim cu acesti baieti care sunt obligati sa vina la munca si sa sustina Guvernul", a spus, retoric, Zgonea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Valeriu Zgonea, #indemnizatie parlamentar, #protest parlamentar , #PSD